Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovPonuky
Japan: The Cookbook Hachisu Nancy Singleton
Polska: New Polish Cooking Zak Zuza
Olives, Lemons & Za atar: The Best Middle
JapanEasy: Classic and Modern Japanese Recipes to
Zoe s Ghana Kitchen: An Introduction to New
Jikoni: Proudly Inauthentic Recipes from an
Spoon-Fed: Why almost everything we ve been told
Australia: The Cookbook Dobson Ross
Shuk: From Market to Table, the Heart of Israeli
Gordon Ramsay s Ultimate Cookery Course Ramsay
Slimming World Free Foods: Guilt-free food
Modernist Cuisine at Home Myhrvold Nathan
Jamie s 30-Minute Meals Oliver Jamie
Med: A Cookbook Roden Claudia
The Arabesque Table: Contemporary Recipes from
Bread Is Gold Bottura Massimo
Where Chefs Eat: A Guide to Chefs Favorite
Cannabis and CBD for Health and Wellness: An
India: The Cookbook Pant Pushpesh
The Giggling Squid Cookbook: Tantalising Thai
Home Farm Cooking Pawson John ,Pawson Catherine
Pie Fidelity: In Defence of British Food Brown
The Origins of Cooking: Palaeolithic and
China, The Cookbook Chan Kei Lum ,Fong Chan
We Love Pizza: Everything You Want to Know about
Podkategórie
späť na Kuchárske knihy- Svetové a regionálne kuchyne5