Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 2,24 €
- ALCO-CRYSTAL - korekcia chuti vína, destilátov
od 0 € so
- 3,24 €
- Vinometer (cukrometer) v plastovej skúmavke
od 0 € so
- 2,24 €
- Peklozol 1 kg
od 0 € so
Opis
Na kašu zo zemiakov alebo zošrotovaných obilnín - alfa-amyláza je enzým na skvapalňovanie škrobu, ktorý vám poslúži na prípravu kaše zo zošrotovaných obilnín (napr.: raže, pšenice, kukurice, ryže) a zo zemiakov.
Veľký výkon - balenie 10 ml vám vystačí na 50 kg šrotu, pri dávkovaní 1 ml na 5 kg suroviny.
Jednoduché použitie - do vody s teplotou 85-95⁰C, pridajte vybranú surovinu v pomere: 1 kg suroviny na 3-4 L vody. Dôkladne premiešajte a potom pridajte alfa-amylázu v množstve 1 ml na každých 5 kg obilnín alebo zemiakov.
Dokonale spolupracuje s kvasinkami TurboWhiskey alebo Turbo Potato - vďaka použitiu alfa-amylázy s týmito liehovarníckymi kvasinkami, živným médiom a glukoamylázou získate záruku získania lahodných a aromatických nápojov!
Nena priamu konzumáciu - alfa-amyláza sa používa na prípravu kaše a nie je vhodná na priamu konzumáciu!
Alfa-amyláza - enzým, ktorý skvapalňuje škrob, do kaší zo zošrotovaných obilnín (napr.: raž, pšenica, kukurica, ryža) a zo zemiakov. Účinne pôsobí pri teplote 70 - 105°C a pH 4,5,-7,5. Najlepšie podmienky rozkladu škrobu však dosiahnete pri teplote 85-95°C a pH 5-5,5.
Spôsob použitia:
V nádobe zohrejte vodu na teplotu. 85-95⁰C, pridajte surovinu v pomere: 1 kg na 3-4 L vody. Dôkladne premiešajte. Pridajte alfa-amylázu v množstve 1 ml na 5 kg suroviny. Pred pridaním rozpustite odmeranú časť enzýmu v malom množstve vody pre lepšiu distribúciu v kaši. Udržujte teplotu zmesi na úrovni približne 95⁰C počas 1 hodiny za stáleho miešania. Po uplynutí tejto doby nechajte kašu vychladnúť, kým nedosiahne teplotu. 30⁰C. Pridajte vrecko s liehovarníckymi kvasnicami, živným médiom a glukoamylázou (napr. TurboWhiskey BROWIN 403160 alebo Turbo Potato 403400) a kvaste podľa návodu na obale cca. 3-7 dní.
Dávkovanie: 1 ml na 5 kg suroviny.
Výdatnosť: na 50 kg suroviny.
Pozor!
Prostriedok nie je určený na priamu konzumáciu.
Špecifická vôňa je typická pre výrobok.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,6 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Enzým alfa-amyláza Browin 405121 10 ml. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to