Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 3,92 €
- Zmes korenia na klobásy DREVORUBAČKA 100g
od 0 € so
Parametre
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Kód výrobcu | sól peklowa 1kg Jelux Polska |
Značka | Jelux |
Forma | jemnozrnná soľ |
Druh | moriaca soľ |
Hmotnosť | 1000 g |
Hmotnosť (s balením) | 1 kg |
Stav balenia | originálne |
Opis
Peklosol Soľ do pekla konzervacia mäso Ryby 1kg
Najvyššia kvalita ⭐⭐⭐⭐⭐
Peklosól sa používa na výrobu soľného nálevu, na injekciu alebo suché trenie. Na solenie a konzervovanie je vhodné mäso všetkých druhov jatočných zvierat.
Najčastejšie sa konzervuje bravčové mäso, ktoré má zušľachťujúci účinok a dodáva mu špecifickú farbu, chuť a vôňu.
Pôsobí proti množeniu baktérií a fixuje červeno-ružovú farbu mäsa.
Výhody použitia konzervačnej soli
✅ Konzervačné vlastnosti
✅ Schopnosť prispôsobiť typ soli výrobnému procesu podniku
✅ Zdôrazňuje prirodzenú farbu mäsa
✅ Zabezpečuje mikrobiologickú stabilitu
Výhody konzervovania:
- Zvýšenie trvanlivosti a bezpečnosti potravín: Konzervovanie umožňuje konzervovať mäso a iné potraviny tým, že zabraňuje rastu baktérií a mikróbov, čo umožňuje predĺžiť trvanlivosť potravín a zabrániť znehodnoteniu.
- Zlepšenie chuti a textúry: Konzervovanie môže zlepšiť chuť a textúru mäsa, čím sa stáva šťavnatejším, mäkším a aromatickejším.
- Zachovanie nutričných hodnôt: Konzervovanie umožňuje zachovať cenné živiny v mäse, ako sú bielkoviny, vitamíny a minerály.
- Zníženie strát v procese spracovania: Konzervovanie umožňuje znížiť straty v procese spracovania mäsa, čo vedie k vyššej efektívnosti v mäsovom priemysle.
- Možnosť diferenciácie chutí: Konzervovanie umožňuje diverzifikovať chute mäsa pridaním rôznych prísad, ako sú bylinky, koreniny alebo cukor.
- Uľahčenie procesu varenia: Konzervovanie môže uľahčiť proces varenia mäsa, čím sa stáva mäkším a ľahšie sa asimiluje.
Spôsob použitia pri príprave 1 kg mäsa:
Mokré striekanie: do 1 L studenej vody nasypte 58-65 g peklosolov, pridajte 4 g cukru a prípadne aj obľúbené korenie. Mäso pečte v náleve 7-14 dni v chladničke.
Suché mäso v kúsku: Mäso natrite 18-25 g peklosoly a prípadne aj obľúbeným korením. Konzervujte v chladničke 3-7 dní (hrúbka mäsa 1 cm-1 deň konzervovania).
Suché pečené mäso na klobásy: do 1 kg mletého mäsa pridajte 13-17 g peklosolov a obľúbené korenie. Hotovú zmes nechajte 1 deň v chladničke.
Vlastnosti produktu:
- Výrobca: Jelux Poľsko
- Hmotnosť: 1 kg
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,8 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Peklová soľ Jelux 1000 g. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to