Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 2,86 €
- Zmes korenia na šunkovú klobásu 50g Mäso
- od 0 € so
Opis
Zmes na klobásy DREVOSTAVBA 100g
⭐ Najvyššia kvalita
➡ Zmes korenia na klobásu "Drwala" z Receptu Marcina Kostrzewského - to sú prírodné zložky bez pridania soli a cukru alebo iných zlepšovačov chuti. Zmes vám umožní pripraviť lahodnú, aromatickú a zdravú klobásu pre celú rodinu a priateľov. Zmes dokonale ladí so slaninou a chudou lopatkou.
➡ 100 g tejto zmesi vám umožní pripraviť cca. 10 kg drevárskej klobásy.
➡ Zloženie: medvedí cesnak, krupica, čierne korenie krupica
➡ Skladujte na suchom a tienistom mieste.
➡ Zmes neobsahuje soľ a glutamát sodný.
⭐ Recept na klobásu "Drwala"
➡ Potrebné ingrediencie: slanina a chudá lopatka v pomere 1 až 2, korenie na klobásu Drevorubač 8-10 g na 1 kg mäsa, peklosól 18 g na 1 kg mäsa, bravčové črevá 28/30 2m na 1 kg mäsa.
➡ Spôsob prípravy: Mäso nakrájame na kocky 2x2 cm, zmiešame s peklosolom a potom odložíme na chladné miesto na 24 hod. Po uplynutí tejto doby pridáme zmes korenia a dôkladne premiešame. Dvakrát vypláchneme črevá a necháme namočiť vo vode s teplotou do 35°C aspoň 3 hod.
➡ Medzitým sme mali mäso na šklbačke alebo sitku 13 mm. Po pomletí pridáme 30-40 ml ľadovej vody a miesime do vhodnej lepivosti, necháme 1-2 hodiny odstáť. Po naplnení čriev klobásu odvesíme na sušenie na cca. 2 hodiny. Zahrejeme udiarne na teplotu. 50-60°C klobásu údime cca. 3-4 hod. - na získanie správnej farby. Po vybratí z udiarne klobásu varíme pri teplote 70-75°C na 15-20 minut.Smacznego!
➡ Vlastnosti produktu:
- Výrobca: Jelux
- Krajina pôvodu: Poľsko
- Hmotnosť: 100g
- Druh: zmes na klobásu "Drwala"
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,8 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Na klobásu Drevorubač Jelux 100 g. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to