Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 75,79 €
- Nôž japonský Tojiro Basic VG-10 Nôž Santoku 16,5 cm
- za 0 € so
- 74,07 €
- Nôž japonský Santoku 16,5 cm Kanetsune 1000 Shiro-2/SS
- za 0 € so
- 82,57 €
- Nôž japonský Tojiro Basic VG-10 Nôž šéfkuchára 20 cm
- za 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Linka | Kanetsune YH-3000 |
Značka | Kanetsune |
Účel | na zeleninu |
Materiál rukoväte | drevo |
Materiál čepele | uhlíková oceľ |
Dĺžka čepele | 16.5 cm |
Opis
Kanetsune YH-3000 Aogami'2 Kuchynský nôž Nakiri 16,5 cm
Určené na rezanie zeleniny a byliniek, obdĺžniková klinga uľahčuje prenášanie nakrájaných ingrediencií. Jednoduchá rezná hrana sa používa na krájanie vo zvislej línii a umožňuje vám použiť mnoho rôznych techník, ako je julienne alebo chiffonade.
O značke:
Kanetsune je značka založená v roku 1964, ktorá sa špecializuje na výrobu jedinečných nožov vďaka spolupráci s najlepšími remeselníkmi zo Seky. Tento región, známy svojou stáročnou tradíciou kováčstva, je domovom mnohých dielní špecializovaných v rôznych fázach výroby nožov. Medzi nimi sú kováči, brúsiči a tesári, ktorí vytvárajú a montujú hotové čepele do rukovätí.
Filozofia značky Kanetsune je založená na presvedčení, že najlepšie nože vznikajú len vtedy, ak každú fázu výroby vykonáva majster svojej profesie. Vďaka dôkladnej kontrole kvality sa do predaja dostávajú iba perfektne vyrobené nože. Len málo spoločností sa môže pochváliť takou vysokou úrovňou produktov v celej svojej ponuke.
Technické údaje:
- Čepeľ: 3-vrstvový laminát - jadro z uhlíkovej ocele Aogami'2 kované z nehrdzavejúcej ocele
- Rukoväť: drevo pakka
- Tvrdosť: 62 HRC +/- 1
- Celková dĺžka: 29,5 cm
- Dĺžka čepele: 16,5 cm
- Šírka klingu: 4,5 cm
- Hrúbka klinu: 1,7 mm
- Spôsob ostrenia: obojstranný symetrický výbrus
- Hmotnosť: cca. 169 g
Vyrobené v Japonsku
Ako sa starať o nôž?
Nerezové ocele, sú určite oveľa jednoduchšie na obsluhu ako ich nerezové náprotivky. Nezakryjú sa patinou po krájaní citrusov, ani sa na ňom neobjavia škvrny hrdze, keď ho necháte niekoľko hodín na mokrom uteráku. Základným princípom údržby je utieranie noža do sucha po jeho použití. Nôž by ste nemali nechať vo vode alebo ho vložiť do bloku bez toho, aby ste ho utreli. Z času na čas je vhodné ho namazať olejom. Malé bodky hrdze, ktoré sa môžu objaviť na čepeli, sa vyskytujú najčastejšie kvôli zvyškom kvapiek vody na noži, môžu sa jednoducho umyť mäkkou stranou špongie.
Vodeové ocele, obsahujúce vysoké percento uhlíka, vyžadujú osobitnú starostlivosť v porovnaní s nehrdzavejúcou oceľou. Rýchlo reagujú na vlhkosť a kyslé prostredie, vytvárajú patinu a v dlhodobom horizonte hrdzu. Je dôležité, aby ste ho po použití takéhoto noža vysušili a naniesli ochrannú vrstvu oleja - kaméliového, jojobového alebo dokonca jedlého, ak nôž používame pravidelne. Vyhnite sa ponechaniu noža mokrého a jeho skladovaniu na vlhkých miestach. Rezanie kyslých produktov, ako sú citrusy, môže spôsobiť prekrytie noža tmavou patinou. Na odstránenie škvŕn, môžete použiť jemné čistiace prostriedky, aby ste sa vyhli tým, ktoré môžu zanechať jemné škrabance.
Žiadne nože neumývajte v umývačke riadu, pretože silné čistiace prostriedky a vysoké teploty môžu poškodiť nôž a oslabiť jeho ostrosť.
Základy používania
Japonské nože sú známe svojou mimoriadnou ostrosťou a kvalitou, ktorá je spôsobená nielen použitou oceľou, ale aj ich jemnou konštrukciou, ktorá sa líši od európskych nožov. Odporúčame dodržiavať pravidlo: „čo zuby nepohryzú, to nôž nenakrája“.
Odporúčame tiež vyhnúť sa nadmernému pritláčaniu noža pri krájaní, čo môže spôsobiť jeho vydrhnutie. Ostrý nôž mal by rezať takmer bez použitia sily.
Nepoužívajte nôž ako náhradný nástroj, napríklad skrutkovač, sekáčik na sekanie kostí a mrazených potravín alebo otvárač na konzervy. Na krájanie sa odporúčajú dosky vyrobené z mäkkých materiálov, ako je drevo alebo plasty. Vyhnite sa používaniu reznej hrany na skĺznutie výrobkov z dosky, čo urýchľuje opotrebovanie čepele.
Inštrukcie a certifikát
Ku každej objednávke prikladáme komplexný návod na použitie a certifikát potvrdzujúci japonský pôvod našich výrobkov. Pokyn umožňuje správne používanie a starostlivosť, čo zaisťuje, že sa budete tešiť zo zakúpených nožov a brúsok na dlhú dobu.
Certifikát pravosti zaručuje, že naše výrobky sú 100% originálne a pochádzajú priamo z Japonska.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
100 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Nôž na sekanie Kanetsune 16,5 cm. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to