Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 3,46 €
- Kvások do jogurtu ENTERO JOGURT 2 ks VIVO
od 0 € so
- 3,46 €
- Kvások na jogurt grécky typ 2 ks VIVO
od 0 € so
- 3,46 €
- Kvások pre IMU-JOGURT bakteriálnu kultúru 2 ks VIVO
od 0 € so
Opis
Kvások FIT&SLIM 2x0,5g domáci jogurt, zdravé baktérie VIVO + ZADARMO
Lyofilizované živé kultúry probiotických baktérií pre celú rodinu.
ZADARMO: Ku každej objednávke nad 199 PLN pridávame balenie 1 kg himalájskej soli ZADARMO.
Čo sú štartéry na jogurt?
- Kvásky VIVO sú štartéry s prospešnými bakteriálnymi kultúrami na prípravu domáceho jogurtu, kefíru, tvarohu, smotany alebo kyseliny. Kvásky sa vyznačujú jedinečným zložením bakteriálnych kultúr a pripravené výrobky z nich neobsahujú žiadne zbytočné prísady, ako je sušené mlieko, stabilizátory, konzervačné látky, farbivá alebo zahusťovadlá, ktoré sú prítomné v niektorých hotových výrobkoch. Kvásky neobsahujú lepok a baktérie v nich obsiahnuté nie sú geneticky modifikované. Výrobky majú označenie ISO.
- Príprava domáceho jogurtu je veľmi jednoduchá a nebude vyžadovať viac ako 5 – 10 minút osobného zapojenia. A výsledok poteší každého člena rodiny – dospelých aj deti.
- Kvások vďaka obsahu živých bakteriálnych kultúr podporuje črevnú mikroflóru, ktorá je taká dôležitá pre imunitu organizmu. Tieto kultúry spolu s kyselinou mliečnou produkovanou pri okysľovaní mlieka pri každodennej konzumácii nepriaznivo ovplyvňujú baktérie a patogénne .
Kvások FIT&SLIM:
- Výraznou zložkou tohto kvásku do jogurtu je kmeň Lactobacillus gasseri, ktorý získal uznanie ako tzv. „fitness probiotikum“.
- Kvások Fit&Slim je návrh pre ľudí, ktorí chcú zmeniť svoj spôsob stravovania, vstúpiť na cestu fyzickej aktivity a zdravej výživy.
- „Fitness probiotikum“
Štartér na prípravu domáceho jogurtu obsahuje živú mikroflóru bakteriálnych kultúr a jeho charakteristickou zložkou je kmeň Lactobacillus gasseri, ktorý získal uznanie ako tzv. „Fitness probiotikum“. Jogurt získaný pomocou štartéra Fit&Slim je vynikajúcou voľbou pre ľudí, ktorí sa starajú a chcú sa starať o správnu postavu.
- Bez zbytočných prísad
Vďaka správnemu pomeru živých bakteriálnych kultúr je výsledný jogurt vynikajúcim jedlom bez akýchkoľvek pridaných cukrov (obsahuje iba prirodzene sa vyskytujúce cukry) a iných zbytočných prísad, napr. sušené mlieko. Jogurt obsahuje prirodzene sa v ňom vyskytujúce a dobre vstrebateľné živiny. Stojí za zmienku, že presná nutričná hodnota jogurtu získaného doma závisí od mlieka, ktoré použijeme na jeho prípravu. Odporúčame mlieko s obsahom tuku 3,2%, ktoré zabezpečí lepšiu vstrebateľnosť vitamínov ako odstredené mlieko, s miernym zvýšením množstva kalórií.
- Kvások FIT&SLIM sa odporúča pre:
osoby pri zmene stravovania,
pre tých, ktorí sa chcú starať o správnu postavu
pri zvýšenej fyzickej námahe
pre mládež a dospelých v dennej strave
O použití kvásku:
- Jogurt je najrozšírenejší mliečny výrobok, ten pravý – prírodný, vyznačuje sa skvelou chuťou čerstvo okysleného mlieka. Domáca príprava neobsahuje žiadne zbytočné prísady, ako je sušené mlieko, cukor alebo zahusťovadlá.
- Domáci jogurt je skvelý ako výživné raňajky, ale aj ako ľahká večera. Výborne chutí bez prísad, ponúka jemnú chuť mierne acidofilného mlieka, ale oplatí sa ho podávať aj s ovocím, otrubami, tekvicovými, slnečnicovými či orechovými semienkami. V prípade, že nám záleží na dodaní bakteriálnej flóry v nezmenenej forme, je vhodné ju konzumovať bez prísad.
Príprava jogurtu:
Na prípravu potrebujete:
- Kvások (1 fľaša na 1 až 3 litre mlieka)
- Mlieko (kravy, kozie); v prípade rastlinných mliek napr. Mandľový, sójový recept
- Obyčajný hrniec a veľký uterák alebo deka
Jogurt je možné pripraviť aj v jogurtovni alebo thermomixe – podľa návodu pre tieto zariadenia.
- Pripravte si mlieko.
Ak používate domáce (surové, „priamo od kravy“) mlieko alebo pasterizované mlieko – pred použitím ich uvarte. Mlieko UHT nevyžaduje pasterizáciu, ale neodporúčame ho ako mikrobiologicky najneplodnejší typ mlieka. Mlieko musíte priviesť na teplotu +37 . . + 43 ° С, ideálne pre množenie bakteriálnych kultúr. Takže mlieko uvarte a ochlaďte na túto teplotu (alebo v prípade mlieka UHT stačí, ak ho zohrejete na túto teplotu). Veľmi užitočné pre monitorovanie teploty je kuchynský teplomer.
- Pridajte kvások.
Fľašu s práškovým kváskom naplňte do polovice mliekom pri izbovej teplote, pevne uzavrite uzáver a pretrepte fľašu, kým sa prášok vo fľaši úplne nerozpustí. Ak sa na dne trochu prášku zlepí, je potrebné napr. Opačným koncom lyžičky dôkladne rozotrite, aby sa rozpustil v mlieku a získal čo najjemnejšiu konzistenciu. Potom nalejte celý obsah do mlieka s teplotou +37 . . + 43 ° С
- Nechajte kysnúť.
Všetko môžete nechať v hrnci, v ktorom sa predtým ohrievalo mlieko (hrniec bude odovzdávať teplo potrebné baktériám na množenie). Hrniec je potrebné dôkladne zakryť a izolovať (napr. uterákom alebo prikrývkou), potom odložte do teplého miejsce.Mleko s baktériami môžete tiež naliať do misky typu termoska, nádobu s vekom alebo misku s vekom. Aby sa zabránilo tepelným stratám, táto nádoba by mala byť zabalená do veľkého uteráka alebo prikrývky. Nádoba by mala byť ponechaná 8-10 hodín na teplom mieste, bez prievanu a v pokoji (nemiešať). Kysnuté mlieko má hustú konzistenciu. Ak sa použije termoska, je potrebné po okyslení jej obsah preliať do skladovacej nádoby napr. pohár, misky, atď.
- Pripravený.
Po 8-10 hodinách by mal byť výrobok pripravený (najpohodlnejšie okysľovať cez noc). Ak jogurt stále nie je skosený alebo trochu príliš tekutý, nechajte ho ešte 1-2 hodiny. Keď je jogurt hotový, vložíme ho ešte do chladničky, aby sa ochladil. Všetky chuťové prísady, ovocie atď. Je potrebné pridať do jogurtu bezprostredne pred konzumáciou. Hotový jogurt uchovávame v chladničke maximálne 7 dní.
Obsah:
- Balenie obsahuje dve injekčné liekovky po 0,5g. Každá injekčná liekovka je určená na okyslenie 1 až 3 litrov mlieka.
Spôsob skladovania:
- pri teplote +2 až +8 st. - po dobu 12 mesiacov. Možná doba prepravy v tempe. do 30 st. do 10 dní.
Ingrediencie:
- Maltodextrín, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium infantis.
Nutričné hodnoty na 100 g:
- Energetická hodnota - 242 kJ / 58 kcal
- Tuk - 2,0 g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny - 1,4g
- Sacharidy - 5,9 g
- - z toho cukry - 5,6 g
- Bielkoviny - 4,0 g
- Soľ - 0,13 g
Môže obsahovať stopy laktózy.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,7 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Bakteriálne kultúry do jogurtu Vivo 10 g. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to