Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovKvások pre IMU-JOGURT bakteriálnu kultúru 2 ks VIVO
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpilo 60 osôb
Ďalšie produkty od tohto predajcu
- 3,51 €
- KVÁSOK DO JOGURTU PROBIO JOGURT 2KS PRÍRODA VIVO
- od 0 € so
- 3,51 €
- Kvások na jogurt grécky typ 2 ks VIVO
- od 0 € so
- 3,51 €
- Kvások do jogurtu ENTERO JOGURT 2 ks VIVO
- od 0 € so
Opis
Kvások IMU JOGURT 2x0,5g domáci jogurt, zdravé baktérie VIVO + DARČEK
Lyofilizované živé kultúry probiotických baktérií pre celú rodinu.
ZADARMO: Ku každej objednávke nad 199 PLN pridávame balenie 1 kg himalájskej soli ZADARMO.
Čo sú štartéry na jogurt?
- Kvásky VIVO sú primery s prospešnými bakteriálnymi kultúrami na prípravu domáceho jogurtu, kefíru, tvarohu, smotany alebo kyseliny. Kvásky sa vyznačujú jedinečným zložením bakteriálnych kultúr a pripravené výrobky z nich neobsahujú žiadne zbytočné prísady, ako je sušené mlieko, stabilizátory, konzervačné látky, farbivá alebo zahusťovadlá, ktoré sú prítomné v niektorých hotových výrobkoch. Kvásky neobsahujú lepok a baktérie v nich obsiahnuté nie sú geneticky modifikované. Výrobky majú označenie ISO.
- Príprava domáceho jogurtu je veľmi jednoduchá a nebude vyžadovať viac ako 5 – 10 minút osobného zapojenia. A výsledok poteší každého člena rodiny – dospelých aj deti.
- Kvások vďaka obsahu živých bakteriálnych kultúr podporuje črevnú mikroflóru, ktorá je taká dôležitá pre imunitu organizmu. Tieto kultúry spolu s kyselinou mliečnou produkovanou pri okysľovaní mlieka pri každodennej konzumácii nepriaznivo ovplyvňujú baktérie a patogénne .
Kvások IMU JOGURT:
- Kvások Imu-Jogurt je štartér pre domácu prípravu jogurtu s obsahom probiotických kmeňov bakteriálnych kultúr m.in. Bifidobacterium Lactis (2 kmene) a Lactobacillus acidophilus (2 kmene). Vďaka svojim vlastnostiam sú tieto kmene častou súčasťou ochranných produktov používaných počas a po antibiotickej liečbe, ktoré sa užívajú od prvého dňa užívania liekov. Domáci jogurt získaný z kvásku sa vyznačuje maximálnou čerstvosťou. Stojí za to ho zaviesť do dennej stravy detí (od 6 mesiacov), dospievajúcich aj dospelých.
- odporúča sa pri častých infekciách a prechladnutí
- pre deti od 6 mesiacov, dospelých a seniorov v každodennej strave
O použití kvásku:
- Jogurt je najrozšírenejší mliečny výrobok, ten pravý – prírodný, vyznačuje sa skvelou chuťou čerstvo okysleného mlieka. Domáca príprava neobsahuje žiadne zbytočné prísady, ako je sušené mlieko, cukor alebo zahusťovadlá.
- Kvások na jogurt obsahuje okysľujúce streptokokové mlieko, baktérie kyseliny mliečnej troch druhov, bulharskú a acidofilnú tyčinku. Baktérie tieto, ktoré sa vyvíjajú spoločne, majú vysokú koncentráciu kyseliny mliečnej, ktorá nepriaznivo ovplyvňuje baktérie a patogénne . Domáci jogurt stojí za to zaviesť do dennej stravy detí aj dospelých.
- Domáci jogurt je skvelý ako výživné raňajky, ale aj ako ľahká večera. Výborne chutí bez prísad, ponúka jemnú chuť mierne acidofilného mlieka, ale oplatí sa ho podávať aj s ovocím, otrubami, tekvicovými, slnečnicovými či orechovými semienkami. V prípade, že nám záleží na dodaní bakteriálnej flóry v nezmenenej forme, je vhodné ju konzumovať bez prísad.
- Jogurt sa odporúča pre:
osoby všetkých vekových kategórií, v každodennej strave,
osoby, ktoré športujú a majú zvýšenú fyzickú námahu,
osoby, ktoré chcú obohatiť stravu o baktérie kyseliny mliečnej
pre deti a mládež vo veku 1-18 rokov,
seniorov,
osoby po liečbe,počas rekonvalescencie
Príprava jogurtu:
Na prípravu potrebujete:
- Kvások (1 fľaša na 1 až 3 litre mlieka)
- Mlieko (kravy, kozie); v prípade rastlinných mliek napr. Mandľový, sójový recept
- Obyčajný hrniec a veľký uterák alebo deka
Jogurt je možné pripraviť aj v jogurtovni alebo thermomixe – podľa návodu pre tieto zariadenia.
- Pripravte si mlieko.
Ak používate domáce (surové, „priamo od kravy“) mlieko alebo pasterizované mlieko – pred použitím ich uvarte. Mlieko UHT nevyžaduje pasterizáciu, ale neodporúčame ho ako mikrobiologicky najneplodnejší typ mlieka. Mlieko musíte priviesť na teplotu +37 . . + 43 ° С, ideálne pre množenie bakteriálnych kultúr. Takže mlieko uvarte a ochlaďte na túto teplotu (alebo v prípade mlieka UHT stačí, ak ho zohrejete na túto teplotu). Veľmi užitočné pre monitorovanie teploty je kuchynský teplomer.
- Pridajte kvások.
Fľašu s práškovým kváskom naplňte do polovice mliekom pri izbovej teplote, pevne uzavrite uzáver a pretrepte fľašu, kým sa prášok vo fľaši úplne nerozpustí. Ak sa na dne trochu prášku zlepí, je potrebné napr. Opačným koncom lyžičky dôkladne rozotrite, aby sa rozpustil v mlieku a získal čo najjemnejšiu konzistenciu. Potom nalejte celý obsah do mlieka s teplotou +37 . . + 43 ° С
- Nechajte kysnúť.
Všetko môžete nechať v hrnci, v ktorom sa predtým ohrievalo mlieko (hrniec bude odovzdávať teplo potrebné baktériám na množenie). Hrniec je potrebné dôkladne zakryť a izolovať (napr. uterákom alebo prikrývkou), potom odložte do teplého miejsce.Mleko s baktériami môžete tiež naliať do misky typu termoska, nádobu s vekom alebo misku s vekom. Aby sa zabránilo tepelným stratám, táto nádoba by mala byť zabalená do veľkého uteráka alebo prikrývky. Nádoba by mala byť ponechaná 8-10 hodín na teplom mieste, bez prievanu a v pokoji (nemiešať). Kysnuté mlieko má hustú konzistenciu. Ak sa použije termoska, je potrebné po okyslení jej obsah preliať do skladovacej nádoby napr. pohár, misky, atď.
- Pripravený.
Po 8-10 hodinách by mal byť výrobok pripravený (najpohodlnejšie okysľovať cez noc). Ak jogurt stále nie je skosený alebo trochu príliš tekutý, nechajte ho ešte 1-2 hodiny. Keď je jogurt hotový, vložíme ho ešte do chladničky, aby sa ochladil. Všetky chuťové prísady, ovocie atď. Je potrebné pridať do jogurtu bezprostredne pred konzumáciou. Hotový jogurt uchovávame v chladničke maximálne 7 dní.
Obsah:
- Balenie obsahuje dve injekčné liekovky po 0,5g. Každá injekčná liekovka je určená na okyslenie 1 až 3 litrov mlieka.
Spôsob skladovania:
- pri teplote +2 až +8 st. - po dobu 12 mesiacov. Možná doba prepravy v tempe. do 30 st. do 10 dní.
Ingrediencie:
- maltodextrín,
- lyofilizované kmene baktérií: Bifidobacterium lactis (2 kmene),
- Lactobacillus acidophilus (2 kmene),
- Lactobacillus casei,
- Lactobacillus paracasei,
- Lactobacillus bulgaricus,
- Streptococcus thermophilus,
- Bifidobacterium infantis.
Nutričné hodnoty na 100 g:
- Energetická hodnota - 242 kJ / 58 kcal
- Tuk - 2,0 g
- - z toho nasýtené mastné kyseliny - 1,4g
- Sacharidy - 5,9 g
- - z toho cukry - 5,6 g
- Bielkoviny - 4,0 g
- Soľ - 0,13 g
Môže obsahovať stopy laktózy.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,6 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Bakteriálne kultúry do jogurtu Vivo Ukraina 10 g. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to