Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovStav: Nové
Nosič: papierová kniha
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.IV WYPOSAŻENIE
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpilo 5 osôb.
Objednajte v jednej zásielke
- 8,42 €
- ATLAS GEOGRAFICZNY - LICEUM I TECHNIKUM
- od 0 € so
- 14,34 €
- MATEMATYKA ZSZ 2 TO SIĘ LICZY! PODR. NE
- za 0 € so
Opis
ŻYWIENIE I USŁUGI GASTRONOMICZNE CZ.IV WYPOSAŻENIE
ANNA DERBIS, LIDIA LINKA
- Wydawca: FORMAT-AB
- Rok wydania: 2016
- Oprawa: OPRAWA BROSZUROWA
- Format: 165 x 235 mm
- Ilość stron: 248
- EAN: 9788389184726
- Numer dopuszczenia: 42/2016
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
[Kod oferty,227064,9788389184726,2024-07-30 04:13:25]
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
98,2 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii Anna Derbis, Lidia Linka. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to