Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 2,29 €
- Zmes korenia na syr - Paradajková 100g
od 0 € so
- 12,60 €
- Syrárska sada 8 dielov s tekutým syridlom
od 0 € so
- 2,29 €
- Zmes korenia na syr - Papriková 100g
od 0 € so
Opis
Jarná zmes na syr je zmes korenia s nezvyčajnou arómou. Jemný, aromatický s nádychom cesnaku.
Ingrediencie:
Cesnak krupica, bazalka, paradajky Sušené vločky sú korením zmesi JARNÁ, vďaka ktorej bude váš prvý a druhý a dvadsiaty syr jednoducho lahodný.
Parametre:
- Krajina pôvodu: Poľsko
- Hmotnosť: 20g vystačí na cca 2 kg bieleho syra
- Konzistencia: mix korenia
- Balenie: fóliové vrecko
- Podmienky skladovania: suché priestory, vlhkosť do 75%, teplota max. 25°C, ochrana pred svetlom
Spôsob vykonania:
- Mlieko zohrejte na teplotu 37-38 °C
- Do mlieka pridajte správne množstvo chloridu vápenatého rozpusteného v malom množstve prevarenej vody, premiešajte. Nechajte pôsobiť 10 minút
- Mlieko ošetrite vhodným množstvom bakteriálnych kultúr alebo jogurtu, jemne premiešajte, prikryte a nechajte na teplom mieste asi 1 hodinu.
- Potom pridajte primerané množstvo syridla, ktoré bolo predtým rozpustené v 50 ml vody s teplotou 37-38 °C, premiešajte a nechajte vytvoriť kompaktnú zrazeninu (cca. 50 – 70 minút)
- Vytvorenú zrazeninu nakrájajte na kocky so stranou 2 cm
- Nechajte pôsobiť 15 minút a potom rozdrvte rukami. Počkajte ďalších 15 minút, znova rozdrvte
- Potom zrno jemne a pomaly zohrejte na 40 °C
- Voliteľne pridajte do zrna svoje obľúbené bylinky alebo iné prísady
- Vyrobená syrová hmota sa prenesie do syrárskej šatky na odkvapkávanie na cca. 1 hodinu (vytekanú srvátku nevylievajte! ), a potom preložte do formy na syr a žehlite s použitím lisu na syr ďalšiu 1 hodinu. Po odkvapkaní syr vyberte z formy, natrite soľou alebo vložte na 1 hodinu. do soľanky
- Po uplynutí tejto doby syr preložte na dosku a odložte do chladničky, kým sa úplne nevysuší a nevytvorí kôra, alebo ho zakryte vrstvou oleja (ľanový, olivový olej) a posypte vrstvou obľúbených bylín.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,6 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Korintský syr Winoszarnia 0,05 kg. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to