Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovŽELÍROVACÍ PEKTÍN 30G CITRUSOVO - JABLKOVÝ 30G
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpili 2 osoby
Parametre
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Značka | iné |
EAN (GTIN) | 5901289443562 |
Hmotnosť (s balením) | 0.03 kg |
Opis
VEĽKOOBCHOD S KORENÍM A ČAJMI
SME PRIAMYM DOVOZCOM KORENÍN, ČAJOV, KORENINOVÝCH BYLÍN, YERBA MATÉ.
MÁME V PONUKE VIAC AKO 300 DRUHOV KORENÍN ZA ATRAKTÍVNE CENY
CITRUSOVO-JABLKOVÝ PEKTÍN
AMIDOVANÝ
30 G
100% PRÍRODNÝ PRODUKT
Pektín je látka rastlinného pôvodu. Získava sa z citrusových plodov a jabĺk.
SPO907-030 1 KS PEKTÍN 30G
Pektín získaný z citrusových plodov a jabĺk.
V kyslom prostredí vykazuje pektín želírovacie vlastnosti, čo prispieva k zahusťovaniu kvapaliny.
Pektín je prírodný želírovací prostriedok na ovocné džemy, želé, ovocné šťavy, marmelády, vidličky, ako aj náplne do cukroviniek. Môže sa použiť aj do mliečnych koktailov, ovocných nápojov a paradajkových pretlakov, kečupov atď.
K ovociu varenému s prídavkom pektínu pridáme cukor, keď je ovocie pred koncom varenia úplne mäkké.
Pektín obsahuje vlákninu, ktorá sa zaraďuje do skupiny rozpustných vlákien.
SPÔSOB PRÍPRAVY:
Pektín rozpustite vo vode s teplotou 60 °C
alebo zmiešajte s 1/2 šálky cukru a pridajte
do džemu pred koncom varenia. Odporúča sa
použiť 8-18 g pektínu na 1 kg ovocia a
1 kg cukru. Sila želírovania závisí od typu ovocia.
Na posilnenie želírovania môžete pridať 1 až 4 g tradičnej kyseliny citrónovej alebo prírodnej kyseliny z plodov dule.
Treba mať na pamäti, že každé ovocie má iný obsah cukru a pektínov, preto pred použitím vo väčšom množstve prípravkov je potrebné vykonať test na malom množstve, aby sa správne želé alebo želé.
krajina pôvodu : Poľsko
balené v hygroskopickom obale s popisom produktu
BALENIE PEKTÍNU 30 g 1:1 VYSTAČÍ NA 1,3 - 3,5 KG OVOCIA
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Old Farm. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to