Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 0,73 €
- ZELENINKA S ĽUBOVNÍKOM BODKOVANÝM BEZ GLUTAMÁTU 250 G SUPER
od 0 € so
- 1,48 €
- PARADAJKA BAZALKA CESNAK 100 G BEZ GLUTAMÁTU SOLI
od 0 € so
- 1,73 €
- MAĎARSKÉ KORENIE 100 G NA GULÁŠ BOGRACZ LIEČI
od 0 € so
Opis
SME PRIAMYM DOVOZCOM KORENÍN, ČAJOV, EKOLOGICKÝCH KORENINOVÝCH BYLÍN, YERBA MATÉ
MÁME V PONUKE VIAC AKO 300 DRUHOV KORENÍN ZA ATRAKTÍVNE CENY
------------------------------------------------------------------------------------------------
PRÍRODNÉ KORENIE BEZ GLUTAMÁTU
ČEĽUSŤ ZELENÁ - 50 G
prísady:
čašník, cesnak, cibuľa, petržlenová vňať, soľ, kukuričný škrob
Krajina pôvodu: Poľsko
STP336-050
Zelená čubrica je korenie charakteristické pre bulharskú kuchyňu. Je to koreninová zmes sušených bylín, ktorých hlavnou zložkou je čakra, cesnak, cibuľa, petržlenová vňať. Jej špecifická aróma dokonale ladí s čerstvou zeleninou (paradajka, uhorka). . ), šaláty, tvaroh a syrové kastróly dodajú originálnu arómu. Vďaka svojej hlavnej zložke - strukovinám, sa perfektne hodí k jedlám zo strukovín.
Recept na : Hydinové prsia so zelenou špičkou
1 dvojité kuracie prsia
zelená čeľusť
3 lyžice múky
2 malé vajcia
pár lyžíc strúhanky
olej na vyprážanie
Hydinové prsia so zelenou špičkou - príprava:
Mäso nakrájame na menšie kotlety, jemne rozbijeme tĺčikom na mäso a z oboch strán dosť hojne pokvapkáme zelenou špičkou. Odložíme do chladničky na pol hodiny. Múku a strúhanku vložte do dvoch samostatných nádob. Do tretej vyšľaháme vajíčka a rozotrieme ich vidličkou. Kotlety obaľujeme postupne v múke, vajciach a strúhanke. Položte ich na olej rozohriaty na panvici a smažte na harmanček z oboch strán. Podávame s varenými zemiakmi a šalátom so smotanou.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
98,6 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Čubrica zelená Old farm 50 g. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to