Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovParametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Jazyk vydania | Angličtina |
Hmotnosť (s balením) | 0.51 kg |
Nosič | papierová kniha |
Obal knihy | brožovaná väzba |
Rok vydania | 2017 |
Názov | W opisie |
Opis
PREDMETOM PONUKY JE KNIHA DOVOZENÁ NA OBJEDNÁVKU ZO ZAHRANIČNÉHO SKLADU.
The Norovirus: Features, Detection, and Prevention of Foodborne Disease
- Autori:
- Nakladateľstvo: Academic Press
- Dátum vydania: 2017-01-05
- Vydanie:
- Počet strán:
- Forma publikácie: paperback
- Jazyk: English
- ISBN: 9780128041772
- Ďalšie informácie:
The Norovirus: Features, Detection and Prevention of Foodborne Disease is a unique and valuable reference for both researchers in industry and students who need to understand how this specific pathogen behaves in order to improve control of food as a transmission of this infectious biological agent.
The information in the book provides essential, specific information to help further understand potential new strains of the pathogen, offering detection analysis and prevention strategies of the pathogen to assist in combatting the spread of foodborne illness. Written by national and international experts in the field, this book will be a practical source of information for food scientists, food microbiologists, food technologists, food industry workers, public health workers, and students.
Health Impact 1. Global disease burden of foodborne illnesses associated with norovirus 2. Overview of Norovirus as a food-borne pathogen 3. Shellfish and Berries: the ready to eat food most involved in human Norovirus outbreaks
Pathogen 4. Structure and genotypes of Noroviruses 5. Whole genome sequencing approach to genotyping and epidemiology
Pathogen and the Host 6. Clinical manifestations 7. Immune response
Detection and Diagnosis 8. Detection and laboratory diagnosis of Noroviruses 9. PCR assays for diagnosis 10. "PANtrap? A Novel Detection Method for General Food Samples 11. Immunochromatographic tests for rapid diagnosis of noroviruses
Control and Prevention 12. Infection control and outbreak management 13. Vaccine development
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Funkcie Norovirus Detection and Preve. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to