Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 13,49 €
- Pierogi z kimchi. Kulinarna podróż po Korei
- za 0 € so
- 22,69 €
- Wiedźmin. Oficjalna księga kucharska
- za 0 € so
- 10,19 €
- Keto łatwizna
- od 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Jazyk vydania | Angličtina |
Nosič | papierová kniha |
Obal knihy | tvrdý |
Rok vydania | 2023 |
Názov | The Complete Book of French Cooking |
Autor | Hubert Delorme |
Opis
The Complete Book of French Cooking (książka)
- Autor: Boué Vincent, Delorme Hubert
- Wydawnictwo: Flammarion
- Rok wydania: 2023
- Oprawa: twarda
- Liczba stron: 542
- Format: 22.0x29.0cm
- Numer ISBN: 9782080421937
- Kod paskowy (EAN): 9782080421937
Książka "The Complete Book of French Cooking" - opis
Designed for use as a home cooking class, this essential guide to mastering French culinary techniques and recipes features:
?575 ILLUSTRATIONS, including 400 step-by-step photographs
?95 CULINARY TECHNIQUES AND KITCHEN SKILLS: cooking methods, cutting techniques, how to prepare vegetables, meat, and fish
?100 BUILDING-BLOCK RECIPES for doughs and batters, stuffings, sweet and savory sauces, cake bases and fillings, and more
?165 ICONIC FRENCH RECIPES for appetizers, fish and shellfish, poultry, meats, vegetables, cheese, and desserts, graded for complexity with a three-star rating, including: Bouillabaisse, Sea bass in a salt crust, B?uf bourguignon, Salade Niçoise, Ratatouille, Tarte Tatin, Raspberry charlotte, Opéra
?PRACTICAL REFERENCES: illustrated guides to equipment, meat cuts, and French produce; conversion tables; extensive cross-references to techniques and recipes; glossary; detailed index
?SIGNATURE RECIPES by nine Michelin-star chefs and culinary artisans: Stéphane Augé, Régis Marcon, Alain Passard, Gérald Passédat, Anne-Sophie Pic, Jean-François Pi?ge, Didier Stéphan, Xavier Thuret, Yves Thuri?s.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Stav: Nové
Nosič: papierová kniha
The Complete Book of French Cooking
So službou Allegro Smart! máte doručenie a vrátenie tovaru zdarma pri nákupe v hodnote aspoň 12,90 € od jedného predajcu.
Odhadovaný čas doručenia na základe predchádzajúcich doručení od tohto predajcu.
Odhadovaný čas doručenia na základe predchádzajúcich doručení od tohto predajcu.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,6 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu The Complete Book of French Cooking Hubert Delorme. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to