Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovParametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Jazyk vydania | Angličtina |
Hmotnosť (s balením) | 0.05 kg |
Nosič | papierová kniha |
Obal knihy | brožovaná väzba |
Rok vydania | 2019 |
Názov | The Basis of Grape Standardization |
Opis
The Basis of Grape Standardization
Frederic T. Bioletti
- Wydawca: Home Farm Books
- Rok wydania: 2019
- Oprawa: Miękka
- Ilość stron: 20
- Język: angielski
"The Basis of Grape Standardization" is a 1925 treatise by English-born American vintner Frederic Theodore Bioletti (1865 - 1939). Bioletti studied at the University of California, Berkeley from 1889 to 1900, where he worked with prominent soil scientist Professor E.W. Hilgard. His work with Hilgard on the fermentation of wines under different conditions were significant in helping California vintners to refine their wine production practices and improving the resulting wines. Bioletti was the first chair of the Department of Viticulture and Enology and founded the grape breeding program at the University of California Agricultural Experiment Station. This vintage volume will appeal to those with an interest in American winemaking, and it would make for a worthy addition to collections of allied literature. Contents include: "The Object of Standardization", "The Nature of Standardization", "Inclusion of Bad and Poor Samples and Exclusion of Good with Various Balling Degree Standards", "Indicated Minimum Standard", "Discussion", "Balling, Colour and Quality in Tokay Samples", "Influence of Variety, Locality, and Season on the Correlation of Balling Degree and Quality", etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially-commissioned new biography of the author.
[Stamp,9781528713139,10/23/2022 9:43:29 AM]
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu The Basis of Grape Standardization Bioletti Frederic T. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to