Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovStav: Použitý
Nosič: papierová kniha
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpili 22 osoby.
Parametre
Stav | Použitý |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Druh | tradičná učebnica |
Hmotnosť (s balením) | 0.285 kg |
Položka | Profesionálne kurzy |
Obal knihy | brožovaná väzba |
Nosič | papierová kniha |
Trieda | 1, 2, 3, 4 |
Opis
Tytuł: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu
Autor: Marzanna Zienkiewicz
Ilość stron: 184
Rok wydania: 2015
Stan: dobry/stempel biblioteczny
Numer katalogowy: 117.20240408.1RQTYGYAVW.BO
UWAGA! W przypadku rozbieżności w opisie sprzedawanego na aukcji przedmiotu, a parametrami proszę sugerować się szczegółami i zdjęciem podanymi przez nas w sekcji OPIS na danej aukcji.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.