Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovParametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Linka | PIEKARNICTWO |
Objem | 2.5 l |
Druh | tradičný hrniec |
Typ povlaku | iný |
Farba | odtiene oranžovej |
Materiál | kameninové |
Opis
RÍMSKY HRNIEC 2,5L
GARNEK_RZYMSKI_2,5L
Rímsky hrniec je zariadenie, ktoré osloví všetkých, ktorí majú radi ľahko stráviteľnú kuchyňu. V rímskom hrnci upečiete chlieb, mäso, ryby, zeleninu a podobne - bez tuku. Jedlá sa budú dusiť vo vlastnej omáčke a mäso bude šťavnaté a krehké, hydina - jemná a mäkká a zelenina - aromatická. Rímsky hrniec je vyrobený zo silne vypálenej prírodnej hliny. Steny hrnca sú porézne, nepokryté glazúrou, takže ľahko absorbujú dosky. Ako používať rímsky hrniec? Pred použitím namočte prázdny hrniec na 15 minút do vody. Pri pečení sa voda, ktorou nádoba nasiakla, odparí a vytvorí sa vrstva vodnej pary v hrnci aj v piekarniku.Do nasiakavej nádobe vložte ingrediencie, zatvorte vekom, vložte do studenej rúry a až postupne zohrievajte. Ak chcete, aby bola kôra chrumkavá - 10 minút pred koncom pečenia je potrebné odstrániť veko. Do pečenia nepridávajte žiadny olej. Miska pečená v rímskej verande sa nepripáli, pretože pri pečení nevyschne. Čo sa dá pripraviť v rímskom hrnci? Môžete si v ňom pripraviť všetky druhy mäsa z kastrólov, dusených mäsa, rizota, bigos sladkého kysnutého cesta domáci chlieb Čo by ste mali vedieť o rímskom hrnci? Rímsky hrniec nemá rád prudkú zmenu teplotyHrnček nie je vhodný na ohrev na sporákuHrnček by sa mal čistiť teplou vodou bez použitia čistiacich prostriedkov.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
95,9 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Tradičný hrniec Browin PEKÁRENE 2,5 l. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to