Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovOpis
NAJVYŠŠIA KVALITA
ZARIADENIE NA VARENIE SOUS VIDE
VÁKUOVÝ CIRKULÁTOR
RENOMOVANEJ SPOLOČNOSTI PROFICOOK
model: PC-SV 1126
Technika varenia Sous-Vide: vákuová metóda dlhého varenia jedál v tesne uzavretých plastových vreckách, umiestnených v horúcej vode.
Cieľom metódy je zachovať prirodzenú chuť a kvalitu potravín.
Sous vide je moderný spôsob varenia, ktorý útočne získava celý svet. Jej názov pochádza z francúzštiny a v doslovnom preklade znamená „vo vákuu“.
Prečo sa to deje? Niet pochýb o tom, že na takýto vývoj situácie má veľký vplyv skutočnosť, že jedlá pripravené touto metódou sú jedinečné, vynikajúce, vyznačujú sa jedinečnou chuťou a kvalitou.
Teplota vody je pri varení metódou sous vide kľúčová a vďaka cirkulátoru sa dá veľmi presne určiť a udržiavať na konštantnej úrovni.
Štandardné teplotné rozsahy
- Stredne vzácne hovädzie mäso: 54-59°C
- Hovädzie médium: 60-63°C
- Kuracie prsia: 60-66°C
- Šťavnaté, krehké bravčové mäso: 52-68°C
- Tradičná ryba: 50-56°C
Určenie času úplného zahriatia jedla metódou sous vide je pomerne jednoduché, pretože voda má konštantnú teplotu. Asi hodinu trvá zahriatie kusu mäsa s hrúbkou 2,5 cm, ďalších 2,5 cm sú ďalšie 2 hodiny. Pri použití metódy sous vide nie je možné, aby došlo k prehriatiu jedla, ktoré sa uchováva 2-3 hodín. Nad potrebný čas nerobí väčší rozdiel.
Príklady odporúčaní pre výber času
- Jemné hovädzie mäso: od 30 minút do 4 hodín
- Tvrdé hovädzie mäso: od 3 do 24+ hodín
- Jemné bravčové mäso: od 45 minút do 8 hodín
- Tvrdé bravčové mäso: od 3 do 48 hodín
- Kuracie mäso: od 30 minút do 8 hodín
- Ryby: od 10 minút do 3 hodín
Profi Cook PC-SV 1126 je cirkulátor pre sous-vide, ktorý vám umožní získať maximálny úžitok z tohto spôsobu varenia jedál.
Aké sú výhody sous-vide? Sú to predovšetkým:
Rovnomerné varenie a zadržiavanie tekutín obsahujúcich potraviny.
Výsledkom je jemné a šťavnaté jedlo, plné chuti, arómy a cenných nutričných hodnôt.
Ďalším plusom je absencia šírenia pachov jedla po celej kuchyni alebo aj po celom byte.
Takéto malé domáce spotrebiče pre kuchyňu sú preto povinným doplnkom v byte ľudí, ktorí kladú veľký dôraz na to, čo jedia.
A prečo by ste sa mali zaujímať práve o model Profi Cook PC-SC 1126?
Predovšetkým vďaka vysokému výkonu a presnej regulácii teploty.
TECHNICKÉ PARAMETRE:
Puzdro z nerezovej ocele s mäkkou ergonomickou rukoväťou
Presné varenie potravín vďaka elektronickej regulácii teploty (max. Odchýlka +/– 0,5 °C)
Funkcia jemného varenia, prípravy jogurtu a udržiavania tepla
Cirkulácia vody: 7-8 l/min
Na LED displeji sa zobrazí: - zvolená teplota - skutočná teplota - časovač
Regulácia teploty: 0°C – 90°C (v krokoch po 0,5 °C)
99-hodinový časovač
Automatické vypnutie pri nízkej hladine vody
Použitie na všetky žiaruvzdorné nádoby s výškou cca. 15 cm a vyššie
Zabudovaná upínacia rukoväť
Jednoduchá obsluha a čistenie
Napájanie sieťové: 220-240 V, 50/60 Hz, 800 W
Rozmery (Š x V x G): 390 x 70 x 105 mm
Hmotnosť: 1,20 kg
slimtex
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.