Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovStav: Nové
Nosič: papierová kniha
Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpila 1 osoba
Ďalšie produkty od tohto predajcu
- 40,57 €
- Analityka + Diagnostyka weterynaryjna
- za 0 € so
- 22,95 €
- Pewny start Aktywni zawodowo Ogrodnictwo 1+2 Hryń
- za 0 € so
- 24,29 €
- Anatomia i fizjologia zwierząt Przespolewska
- za 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Druh | tradičná učebnica |
Hmotnosť (s balením) | 1.27 kg |
Položka | Profesionálne kurzy |
Obal knihy | tvrdý |
Nosič | papierová kniha |
Trieda | 1, 2, 3, 4 |
Opis
Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska
Gutmayer Wilhelm, Stickler Hans, Lenger Heinz, Kalinka Walter
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 978-83-7544-596-1
Tłumaczenie: Grajkowska-Soroka Anna
Format: 21.0x27.5cm
Liczba stron: 248
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2013 r.
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.
Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:
• krojeniu i filetowaniu,
• flambirowaniu,
• marynowaniu,
• specjalnym nakrywaniu stołu,
• podawaniu serów,
• przygotowywaniu i podawaniu kawy.
[DANE_EU]5mBtnRT6cfxvzz7CysioHbzRQEhkUsrfbhKdJzLvjI8z5KGiV1Jd2A==[/DANE_EU]
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,1 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Obsługa kelnerska Klasa mistrzowska Hans Stickler, Heinz Lenger, Walter Kalinka, Wilhelm Gutmayer. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to