Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovStav: Nové
NÔŽ ŠÉFKUCHÁRA SATAKE MASAMUNE JAPONSKÝ 21 CM
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpila 1 osoba
Ďalšie produkty od tohto predajcu
- 31,92 €
- NÔŽ ŠÉFKUCHÁRA SATAKE - MISAKY 21 CM.
- za 0 € so
- 34,70 €
- SATAKE MASAMUNE NÔŽ JAPONSKÝ NAKIRI 16 CM.
- za 0 € so
- 82,05 €
- NÔŽ ŠÉFKUCHÁR JAPONSKÝ TOJIRO BASIC VG-10 20 CM
- za 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Linka | Masamune |
Značka | Satake |
Účel | kuchársky |
Materiál rukoväte | drevo |
Materiál čepele | nehrdzavejúca oceľ |
Dĺžka čepele | 21 cm |
Opis
NÔŽ ŠÉFKUCHÁRA SATAKE MASAMUNE JAPONSKÝ 21 CM
pri jazde autom, keď máme obmedzený prístup k ostatným vreckám.
Najuniverzálnejší kuchynský nôž, určený na krájanie zeleniny, ovocia, mäsa a rýb. Keďže má ostrú špičku, v prípade potreby sa dá použiť aj na oddelenie mäsa od kostí, porciovanie kuracieho mäsa alebo filetovanie menších rýb. Čepeľ s optimálnou dĺžkou umožňuje rezať väčšie roviny a zaručuje úplnú kontrolu nad nožom. Kvalitný kuchársky nôž je nepostrádateľným nástrojom v arzenáli každého kuchára.
Technické údaje:
- Čepeľ - molybdén-vanádiová oceľ
- Rukoväť - drevo breza
- Tvrdosť - 56-58 HRC
- Celková dĺžka – 33,5 cm
- Dĺžka čepele – 21,0 cm
- Šírka klingu – 4,2 cm
- Hrúbka klingu - 1,3 mm
- Spôsob ostrenia - obojstranný symetrický výbrus
- Váha - ok. 95 g
Značka SATAKE
„Rozvoj produktov a služieb, ktoré poskytujeme, bol a vždy bude našou prioritou a konečný výsledok má byť najvyššej kvality a za rozumnú cenu.“
Satake Cutlery MFG Co, . Ltd. Založil ju vo februári 1947 Yasuyoshi Satake a jeho otec Yoshiro Satake v Seki (Japonsko) kde sa dodnes vyrábajú všetky nože tejto značky.
Mesto Seki (Seki-shi) je svetoznáma kováčska priehlbina, v ktorej sa vyrábajú jedny z najlepších nožov a mečov v Japonsku.
Sme hrdí na to, že robíme svoju prácu a pokračujeme v diele našich predkov. Naše nože sa dodnes vyrábajú tradičnými metódami a väčšinu výrobného procesu a ostrenie vykonávajú naši zamestnanci ručne.
Značka Satake sú kvalitné kliny za rozumnú cenu.
Údržba:
Kuchynské nože z nehrdzavejúcej ocele sa ľahšie starajú v porovnaní s nožmi z nehrdzavejúcej (uhlíkovej) ocele. V chemickom zložení sa okrem železa a uhlíka vyskytujú aj iné prvky (napr. Chróm), ktoré sú odolnejšie voči korózii a oderu. Treba však mať na pamäti, že žiadny nôž nie je 100% nerezový, preto by ste ich nemali úplne zanedbávať.
Po dokončení je potrebné ich umyť a potom utrieť do sucha. Pri skladovaní nožov z nehrdzavejúcej ocele v bloku je potrebné pamätať na to, aby ste ich vopred dôkladne vysušili, pretože uzavretá konštrukcia bloku neslúži na dobré vetranie nožov. V najhoršom prípade to povedie k vzniku hrdze na čepeli.
Dlho nepoužívané kuchynské nože môžeme namazať kaméliovým olejom, takže náš nôž bude vždy v dobrej kondícii.
Je neprípustné umývať nože v umývačke riadu. Chemikálie používané v umývačkách riadu môžu viesť k zafarbeniu na čepeli, k trvalému poškodeniu rukoväte alebo samotnej klince. Vysoká teplota môže viesť k roztrhnutiu reznej hrany, preto by ste nemali žiť s varenými kuchynskými výrobkami.
Špecifikácia ocele:
Oceľ 420J2 patrí do skupiny nerezových ocelí, vďaka čomu je veľmi dobrou voľbou pre nôž používaný v kuchyni. Vďaka svojej chemickej inertnosti oveľa ťažšie patinuje a hrdzavie, nevyžadujú takú pozornosť pri údržbe ako uhlíkové ocele. Oceľ je menej náchylná na drvenie a môžete rýchlo obnoviť jej ostrosť na kruhovej brúske – to je veľká výhoda pre ľudí, ktorí nevedia brúsiť na vodných kameňoch. Oceľ sa niekedy používa aj ako vonkajšie vrstvy s jadrom z uhlíkovej ocele – je to kombinácia oveľa lepšej agresivity rezu na hrane a odolnosti proti hrdzi.
Zloženie ocele:
- Uhlie: 0,13-0,36%
- Chróm: 12-15%
- Nikel: 1%
- mangán: 1%
- Kremík: 1%
- Fosfor: 0,04%
- Síra: 0,03%
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu SATAKE Masamune Japonský Nôž šéfkuchára 21 cm. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to