Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 75,79 €
- Nôž japonský Tojiro Basic VG-10 Nôž Santoku 16,5 cm
- za 0 € so
- 74,07 €
- Nôž japonský Santoku 16,5 cm Kanetsune 1000 Shiro-2/SS
- za 0 € so
- 25,04 €
- Nôž japonský Santoku 17 cm Satake Cutlery Tomoko 420J2
- za 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Značka | iné (Hatsukokoro) |
Účel | na zeleninu |
Materiál rukoväte | drevo |
Materiál čepele | uhlíková oceľ |
Dĺžka čepele | 16.5 cm |
Kód výrobcu | HT AS SHIN NAK165 TK |
Stav balenia | originálne |
Opis
Nôž Nakiri sa používa na rezanie byliniek a zeleniny, obdĺžnikový kling uľahčuje prenášanie nakrájaných ingrediencií. Jednoduchá rezná hrana sa používa na krájanie vo zvislej línii a umožňuje vám použiť mnoho rôznych techník, ako napríklad julienne alebo chiffonade.
O značke:
Hatsukokoro je gama rôznych ručne kovaných a dokončovaných výrobkov najlepšími kováčmi z celého Japonska, čo má za následok rozmanitosť nožov, ktoré reagujú na všetky rozpočtové potreby a preferencie používateľov. Spolupráca s kováčmi, ostrihačmi, tvorcami rukovätí a ďalšími odborníkmi robí každú fázu výroby dokonalou. Vďaka tomu sú tieto nože nielen krásne a funkčné, ale odrážajú aj hlboké znalosti a zručnosti remeselníkov.
Tieto produkty sú vytvorené majstrami ako Yoshikane, Myojin, Yauji a mnoho ďalších. Vďaka takému širokému spektru spolupráce je značka schopná ponúknuť nože, ktoré reagujú na rôzne potreby a preferencie, čo robí Hatsukokoro oceňovaným profesionálmi aj amatérskymi kuchármi.
Technické údaje:
- Čepeľ: jadro z nerezovej ocele Aogami Super kované železom
- Rukoväť: teakové drevo
- Tvrdosť: 63-65 HRC
- Celková dĺžka: 32,5 cm
- Dĺžka rukoväte: 13,4 cm
- Dĺžka čepele: 16,5 cm
- Šírka klingu: 5,0 cm
- Hrúbka klinu na päte: 4,0 mm
- Hrúbka klinu v strede: 2,5 mm
- Hrúbka klinu 1 cm od špičky: 2,5 mm
- Spôsob ostrenia: obojstranný výbrus
- Hmotnosť: cca. 215 g
Vyrobené v Japonsku
Ako sa starať o nôž?
Nerezové ocele, sú určite oveľa jednoduchšie na obsluhu ako ich nerezové náprotivky. Nezakryjú sa patinou po krájaní citrusov, ani sa na ňom neobjavia škvrny hrdze, keď ho necháte niekoľko hodín na mokrom uteráku. Základným princípom údržby je utieranie noža do sucha po jeho použití. Nôž by ste nemali nechať vo vode alebo ho vložiť do bloku bez toho, aby ste ho utreli. Z času na čas je vhodné ho namazať olejom. Malé bodky hrdze, ktoré sa môžu objaviť na čepeli, sa vyskytujú najčastejšie kvôli zvyškom kvapiek vody na noži, môžu sa jednoducho umyť mäkkou stranou špongie.
Vodeové ocele, obsahujúce vysoké percento uhlíka, vyžadujú osobitnú starostlivosť v porovnaní s nehrdzavejúcou oceľou. Rýchlo reagujú na vlhkosť a kyslé prostredie, vytvárajú patinu a v dlhodobom horizonte hrdzu. Je dôležité, aby ste ho po použití takéhoto noža vysušili a naniesli ochrannú vrstvu oleja - kaméliového, jojobového alebo dokonca jedlého, ak nôž používame pravidelne. Vyhnite sa ponechaniu noža mokrého a jeho skladovaniu na vlhkých miestach. Rezanie kyslých produktov, ako sú citrusy, môže spôsobiť prekrytie noža tmavou patinou. Na odstránenie škvŕn, môžete použiť jemné čistiace prostriedky, aby ste sa vyhli tým, ktoré môžu zanechať jemné škrabance.
Žiadne nože neumývajte v umývačke riadu, pretože silné čistiace prostriedky a vysoké teploty môžu poškodiť nôž a oslabiť jeho ostrosť.
Základy používania
Japonské nože sú známe svojou mimoriadnou ostrosťou a kvalitou, ktorá je spôsobená nielen použitou oceľou, ale aj ich jemnou konštrukciou, ktorá sa líši od európskych nožov. Odporúčame dodržiavať pravidlo: „čo zuby nepohryzú, to nôž nenakrája“.
Odporúčame tiež vyhnúť sa nadmernému pritláčaniu noža pri krájaní, čo môže spôsobiť jeho vydrhnutie. Ostrý nôž mal by rezať takmer bez použitia sily.
Nepoužívajte nôž ako náhradný nástroj, napríklad skrutkovač, sekáčik na sekanie kostí a mrazených potravín alebo otvárač na konzervy. Na krájanie sa odporúčajú dosky vyrobené z mäkkých materiálov, ako je drevo alebo plasty. Vyhnite sa používaniu reznej hrany na skĺznutie výrobkov z dosky, čo urýchľuje opotrebovanie čepele.
Inštrukcie a certifikát
Ku každej objednávke prikladáme komplexný návod na použitie a certifikát potvrdzujúci japonský pôvod našich výrobkov. Pokyn umožňuje správne používanie a starostlivosť, čo zaisťuje, že sa budete tešiť zo zakúpených nožov a brúsok na dlhú dobu.
Certifikát pravosti zaručuje, že naše výrobky sú 100% originálne a pochádzajú priamo z Japonska.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Čas doručenia, ktorý Allegro odhaduje na základe predchádzajúcich doručení od tohto predajcu.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
100 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Nôž japonský Hatsukokoro Shinkiro Aogami Super/Iron Damascus Nakiri 16,5 cm. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to