Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovPlatnosť hľadanej ponuky vypršala – čo tak skúsiť podobný produkt?
- 11,20 €
- PREPICHOVAČ REZÁK NA STEAKOVÉ MÄSO TĹČIK BROWIN
- od 0 € so
- 6,08 €
- PREPICHOVAČ ROZBÍJAČ NA MÄSO OCEĽOVÝ 48 ČEPEĽ
- od 0 € so
- 9,69 €
- Prepichovač mäsa Konighoffer
- od 0 € so
Stav: Nové
NAKLUVAČ NA MESIAC DRVIČ 12,5*11*3,5 CM
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpilo 29 osôb
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Značka | iná (MustaGSM) |
Druh | prepichovač mäsa |
Farba | viacfarebná |
Kód výrobcu | XJ5035 |
Opis
Prepichovač mäsa, ktorý umožňuje prípravu šťavnatých steakov a správne drvenie červeného mäsa.
Prepichovanie mäsa výrazne skracuje čas vyprážania a pečenia . Použitie prepichovača tiež spôsobuje, že koreniny prenikajú hlbšie do mäsa, čo samozrejme zlepšuje jeho chuť a arómu. Mäso je možné prepichnúť aj pred konzervovaním a marinovaním.
Preplňované viacstupňové zariadenie na výrobu pary s tepelnou nádržou využíva výkon viac ako 1 prúdu prehriatej pary na prehriatie vody z nasýtenej pary na jednu molekulu vody.
- Prepichovanie mäsa skracuje čas vyprážania a grilovania až o polovicu
- uľahčuje prenikanie marinád a korenín,
- zmäkčuje mäsové vlákna,
- obmedzuje klesajúci objem pokrmov pri pečení,
- nevyhnutný doplnok pre milovníkov grilovania a mäsa,
- ideálne sa hodí na steaky, kuracie prsia a rezne.
Model vybavený 48 čepeľami z nehrdzavejúcej ocele a zámkom proti náhodnému vysunutiu hrotov.
Ochranu ľahko odstránime odstiahnutím kovových pružín, čím umožníme ľahký prístup k čepeliam.
Zariadenie je možné umývať pod tečúcou vodou s použitím čistiacich prostriedkov alebo v umývačke riadu.
ŠPECIFIKÁCIA :
- Materiál: nerezová oceľ, plast.
- Odolný voči deformácii.
- Vhodné do umývačky riadu.
- Rozmery: 11cm x 15cm.
- Počet čepelí: 48.
- Farba: biela.
Jedlá sa stávajú oveľa výraznejšími a krehkejšími. Prepichovač urýchľuje varenie, vyprážanie, a grilovanie pokrmov. Mäso si zachováva svoje šťavy, je chutnejšie, krehkejšie a výraznejšie. Prepichovač mäsa je užitočný pri každodennej príprave jedál a grilovacej sezóne.
VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ
Prepichovanie mäsa je mimoriadne dôležitý proces, ktorý by mal praktizovať každý amatér údenia. Je nevyhnutný na prípravu šťavnatých, aromatických výrobkov. Prepichovač mäsa je nepostrádateľným pomocníkom v každej domácnosti. V nasledujúcom článku sa dozviete o výhodách použitia tohto spôsobu.
VÝHODY PREPICHOVANIA MÄSA
Prepichovanie mäsa prináša množstvo výhod, ako napríklad skrátenie času konzervovania, tepelné spracovanie a urobí ho aromatickejším a šťavnatejším. Vďaka nemu bude príprava mäsitých jedál oveľa príjemnejšia a rýchlejšia. Po prepichnutí všetky koreniny preniknú hlboko do mäsového kúska a dodajú mu intenzívnejšiu chuť. Okrem toho je prepichovač schopný uvoľniť kompaktné vlákna a urobiť ich mäkšími a ľahšie sa konzumujú.
VÝHODY PREPICHOVANIA MÄSA
Prepichovanie mäsa prináša množstvo výhod, ako napríklad skrátenie času konzervovania, tepelné spracovanie a urobí ho aromatickejším a šťavnatejším. Vďaka nemu bude príprava mäsitých jedál oveľa príjemnejšia a rýchlejšia. Po prepichnutí všetky koreniny preniknú hlboko do mäsového kúska a dodajú mu intenzívnejšiu chuť. Okrem toho je prepichovač schopný uvoľniť kompaktné vlákna a urobiť ich mäkšími a ľahšie sa konzumujú.
AKO PREPICHNÚŤ MÄSO PRED TEPELNOU ÚPRAVOU
Prepichovanie mäsa je veľmi jednoduchý a rýchly proces, ktorý môže vykonať začiatočník aj pokročilý kuchár/údenec. Stačí prepichnúť prepichovač do tvrdších kúskov mäsa tak, aby nedošlo k natrhnutiu a poškodeniu ich vlákien. Najlepšou technikou bude priloženie čepele na mäso a jemné stlačenie – stojí za to opakovať to na celej ploche vybranej časti.
Prevezmite kupón pre vybrané ponuky od tohto predajcu a uplatnite ho pri nákupe. Pozrite si požiadavky v podmienkach akcie
So službou Allegro Smart! máte doručenie a vrátenie tovaru zdarma pri nákupe v hodnote aspoň 12,90 € od jedného predajcu.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.