Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 1,76 €
- Recept babičky Leokadii - bylinky na konzervovanie 36g
- od 0 € so
- 1,14 €
- Peklo s bylinkami "Pekla" - 67g
- od 0 € so
- 1,60 €
- Pre vidiecku klobásu - Zmes korenia a byliniek 20g
- od 0 € so
Opis
Marináda na ryby - zmes bylín a korenín sa používa na prípravu soľného nálevu, ktorý konzervuje a dodáva vynikajúcu chuť, ktorá sa uvoľňuje pri údení, pečení alebo grilovaní rýb.
Recept na údené ryby
Pripraviť sa:
1,5 kg rýb (4 malé pstruhy alebo veľký kapor), 2 L studenej vody, 1 balenie Marinády na ryby so zmesou bylín a korenín. Do studenej vody pridajte balenie Marinády na ryby na prípravu soľanky. Všetko dôkladne premiešajte. Ryby umyte, zbavte ich žiabier a vložte do nálevu. Nechaj to tak. 10 hodín do chladničky alebo na iné chladné miesto, ktorého teplota nepresiahne 8°C. Po uplynutí tejto doby ryby vyberte a
Dôkladne ich osušte (to spôsobí, že sa ryby údia a nie uvaria). Na sušenie môžete nechať ryby na teplom mieste alebo použiť sušičku potravín. Po vysušení bude šupka rýb suchá a samy sa stanú jemne tuhými – to je moment, kedy ich môžete dať do udiarne a údiť pri teplote 60 - 70°C cca. 40 minút. Na údenie rýb sú ideálne ovocné štiepky, napr.
čerešňa. Pre zvýraznenie chuti pri sušení odporúčame rybí vrch oprášiť zmesou bylín a korenín: "Pikantná na ryby".
Ingrediencie:
soľ, cukor, zmes bylín a korenín 16,7% (kajenské korenie, sladká paprika, čierne korenie, biela horčica, tymián, zázvor, bobkový list).
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,6 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Browin Marináda na ryby 120 g Browin 120 g. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to