Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 8,48 €
- Prepichovač tĺčik rezák na steakové mäso
- od 0 € so
- 14,58 €
- Bezdrôtový teplomer do udiarne potravín -50C až 300C
- za 0 € so
- 12,60 €
- Žulový kuchynský mažiar s tĺčikom Browin
- od 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Značka | Browin |
Druh | kameň na pečenie |
Materiál | Granit |
Dĺžka | 37 cm |
Výška produktu | 1.8 cm |
Šírka produktu | 35 cm |
Kód výrobcu | 312026 |
Opis
Kameň na pizzu na pečenie obdĺžnikový žulový 37 x 35 cm
Browin 312026
Tento kvalitný obdĺžnikový kameň, vyrobený z čiernej žuly, bude fungovať ako na pečenie lahodnej pizze, tak aj na chrumkavé pečivo alebo sušienky. S úspechom ho môžete použiť aj na grilovanie. Umiestnený v domácej rúre vám umožní dosiahnuť efekt podobný tomu, ktorý poskytuje tradičná pizza pec.
- Na pizzu a pečivo - kameň bude fungovať ako na pečenie vynikajúcej pizze pre celú rodinu, tak aj chleba, rožkov alebo sušienok. Obdĺžnikový tvar je ideálny na to, aby ste naplno využili možnosti rúry a pripravili pečivo pre celú rodinu.
- Vynikajúci na použitie v rúre a na grilované jedlá - kameň uľahčí a urýchli proces pečenia, rovnomerne rozloží teplo a absorbuje vlhkosť, takže pizza bude chutiť ako pripravená v najlepšej pizzerii a ostatné pečivo poteší aj vzhľadom a chuťou. Skvele poslúži aj na grilovanie mäsa a zeleniny a na temperovanie čokolády.
- Vysoká kvalita a nadčasová krása formy - prírodná, starostlivo opracovaná žula, odolná voči vysokým teplotám. Dodržiavaním návodu na použitie si tento kameň užijete dlhé roky. Krásne sa bude vynímať nielen v kuchyni a na grile, ale aj na stole - použitý na servírovanie jedál.
- Pohodlné a bezpečné používanie vodného kameňa a jeho jednoduché čistenie po ukončení pečenia alebo grilovania. Oceníte ako dokonale hladký horný povrch dosky, tak aj protišmykový spodný povrch.
- Nápad na darček - tento elegantný kameň bude skvelým darčekom na rôzne príležitosti – najmä pre milovníkov pizze a domáceho pečiva, grilovania a špičkových kulinárskych doplnkov.
Vďaka tomu, že sa používa stopercentne prírodná a odolná žula, bude pečenie kratšie a jednoduchšie, pretože skvele akumuluje teplo a absorbuje vlhkosť rovnomerne po celej ploche. Tieto cenné vlastnosti kameňa vám umožnia pripraviť m.in. lahodná pizza - koláč bude chutiť ako v najlepších talianskych pizzeriách! O ďalšie pečivo sa poteší aj profesionálnym efektom. Kameň je ideálny aj na grilovanie vášho obľúbeného mäsa alebo zeleniny.
Dokonale hladký horný povrch, brúsené (fázované) hrany, matný, protišmykový spodný povrch žulovej dosky - to všetko zaručuje pohodlné a bezpečné používanie kameňa a jeho ľahké čistenie po ukončení pečenia alebo grilovania. Ak ho budete správne používať, bude vám slúžiť mnoho rokov a bude vás stále uchvacovať.
Návod na použitie kameňa na pizzu:
Pred prvým použitím kameň umyte pod tečúcou vodou (studenou alebo vlažnou) alebo utrite vlhkou handričkou.
Čistý kameň (stranou leštenou nahor) umiestnite na rošt vo forme mriežky/mriežky, na strednú úroveň studenej rúry. Rozmery kameňa sú prispôsobené rozmerom roštu tak, aby optimálne využil jeho úžitkovú plochu. Nastavte teplotu na OK. 250-270°C a rúru zohrejte 30-60 minút. Pomocou špachtle položte pizzu na kameň a pečte niekoľko minút - v závislosti od hrúbky cesta, podľa odporúčaní vyplývajúcich z receptu. Hotovú pizzu vyberte z rúry pomocou špachtle. Po dokončení pečenia nechajte kameň v rúre až do úplného vychladnutia.
- Vyhnite sa prudkým teplotným výkyvom - žula nemá rada extrémne teplotné výkyvy, preto vždy vložte kameň do studenej rúry a po použití ho vyberte až keď vychladne. Tým sa zabráni tepelnému šoku a ochráni kameň pred možným prasknutím. Vyhnite sa tiež umiestneniu studených výrobkov na ňom (priamo z chladničky).
- Nikdy neohrievajte mokrý kameň - ak sa mokrý kameň zahreje, voda sa dostatočne neodparí a pod vplyvom vznikajúceho vnútorného tlaku sa môžu objaviť praskliny.
- Pozor! Kameň sa zahrieva na vysoké teploty - priamy kontakt s ním môže hroziť popálením. V prípade potreby používajte vhodné ochranné rukavice.
- Nenatierajte kameň na pizzu olejom - leštený povrch žuly má mikropóry a do určitej miery dokáže absorbovať olej, čo ovplyvní chuť pečiva. Okrem toho sa môže objaviť aj nežiaduce dymenie z rúry.
Kameň umývajte ručne, prípadne pomocou jemných (prírodných) prostriedkov na umývanie riadu. Prilepené zvyšky cesta jemne zoškrabte.
Tvorba škvŕn na povrchu kameňa na pizzu je prirodzený proces, ktorý súvisí s používaním výrobku. Akékoľvek škvrny, ktoré nezmiznú po umývaní, v žiadnom prípade neovplyvnia funkčnosť kameňa - budú len znakom toho, ako často sa používa.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,4 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Kameň na pečenie Browin 35 x 37cm. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to