Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovStav: Nové
HRNIEC KAMENIČ sud na silážovanie kapusty 8 l
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpilo 10 osôb.
Objednajte v jednej zásielke
- 9,37 €
- KAMEŇ NA SILÁŽ Prítlačný kameň do suda 17 cm 2 ks kamenina
- od 0 € so
- 12,50 €
- HRNIEC + POKRIEVKA KAMENINA NA MASŤ KRYSTYNKA 1 L
- od 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Druh | sud |
Značka | Krystynka |
Objem | 8 l |
Hlavný materiál | keramika |
Farba | hnedá |
Výška produktu | 30 cm |
Opis
SUD HRNIEC NA SILÁŽ S POKRIEVKOU 8 litrov
Prevedenie: kameň
Farba: hnedá
Umývačka riadu: áno
Rúra: áno
Mikrovlnná rúra: áno
Pasujúci prítlačný kameň: 17 cm
Rozmery:
- výška: 30 cm
- Šírka: 24
- objem: 8 litrov
Poľský remeselný výrobok
Hľadáte nápad, neviete ako začať?
✔ Máme pre vás niekoľko tipov!
Pozrite si aj ďalšie silážne hrnce - vrátane vzduchotesných, ako aj prítlačných kameňov
Silážovanie? Len v kamenine!
✔ POĽSKÝ PRODUKT - silážne nádoby z našej ponuky pochádzajú z poľského keramického závodu KRYSTYNKA
✔ HAND MADE - výrobky sú vyrábané ručne. Pre všetkých, ktorí si cenia tradície
✔ KAMIONKOVÁ - je necitlivá na účinky kyselín a solí - prítomných v procese silážovania
✔ EFEKTNÁ - Smaltovanie dodáva neoceniteľný lesk a celok je štylizovaný. Tradičné silážovanie v tradičnej nádobe
✔ POHODLNÁ POUŽITIE - vďaka rukovätiam bez problémov prenesiete sud a veko umožní hygienické a praktické používanie suda
Každá nádoba je odlievaná zo sadrovej formy vhodnej pre svoj vzor.
Vedeli ste, že za výrobu formy "matky" (predlohy) sú zodpovední sochári? Vyrezávajú presný tvar silážneho riadu, ktorý zohľadňuje každý detail alebo drážkovanie ?
Sušenie a vypaľovanie - testy pre najodolnejších
Nádoba je v prvom rade vysušená z prebytočnej vlhkosti, neskôr pristane v peci pri teplote 1200 stupňov. Je to fáza, v ktorej každý 4-5 hrniec praskne, zostávajú len tie tvrdé a odolné.
Hrnček na silážovanie je glazovaný ručne - ponornou metódou
Ponorené a otáčané skúsenými remeselníkmi jedným pohybom tak, aby pokryli celú nádobu na silážovanie glazúrou.
Oplatí sa kyslá zelenina?
✔ DOPLŇTE PRÍRODNÉ PROBIOTIKÁ
Zlepšite trávenie, posilnite črevá a imunitu
✔ PRÍSUN PRÍRODNÝCH VITAMÍNOV
Kyslá zelenina môže poskytovať vitamíny skupiny B, vitamín K a minerály, ako je železo, vápnik a horčík. Vedeli ste, že vitamín C v silážnej zelenine môže byť lepšie absorbovaný telom?
✔ NEPOČÍTAJTE KALÓRIE
Siláže majú často nízky obsah kalórií a nie zriedka sú bohaté na vlákninu, čo môže ovplyvniť pocit sýtosti a reguláciu hladiny cukru v krvi.
Ako kysliť zeleninu?
- Dôkladne uumyte silážny sud a zeleninu, ktoré sa majú silážovať. Ak sú veľké, môžete ich nakrájať na menšie kúsky
- Pripravte si nálev: na 1 liter vody potrebujete cca 30 g soli (bez prísad jódu alebo protihrudkujúcich prísad). Množstvo soli si môžete upraviť podľa svojich chuťových preferencií.
- Zeleninu vložte do suda a jemne na ňu zatlačte, aby sa čo najviac zmestila . Uistite sa, že sud je pomerne naplnený, ale nechajte priestor pre asi 5 cm voľného priestoru na vrchu.
- Záleť zeleninu s pripraveným nálevom tak, aby boli úplne ponorené. Zelenina by mala byť pokrytá nálevom, aby sa zabránilo kontaktu so vzduchom, čo môže viesť k rozvoju plesní.
- Skladujte vo vhodných podmienkach: Umiestnite sud na vhodné miesto, napr. v chladnej a tmavej miestnosti. Proces silážovania bude trvať určitý čas, zvyčajne niekoľko dní až niekoľko týždňov, v závislosti od typu zeleniny a preferovaného stupňa fermentácie.
Vybláznite sa s silážami!
Uhorky a kapusta je kráľ a kráľovná poľských siláží.
Kapusta, reďkovka, cesnak, cibuľka a paprika - iné výstrek na siláž alebo KIMCHI
Experimentujte so svojou obľúbenou zeleninou!
Skontrolujte nakladané: mrkva, paprika, reďkovky, karfiol, brokolica alebo cibuľa!
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Čas doručenia, ktorý Allegro odhaduje na základe predchádzajúcich doručení od tohto predajcu.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,2 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu HRNIEC KAMENIČ sud na silážovanie kapusty 8 l. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to