Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 36,00 €
- Einführung in die Chromatographie - Schwedt, Georg
- za 0 € so
- 15,00 €
- The Girl in the Woods - Läckberg, Camilla
- od 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Jazyk vydania | Angličtina |
Názov | Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder (2021) |
Autor | Christine Baumgarthuber |
Nosič | papierová kniha |
Obal knihy | tvrdý |
Rok vydania | 2021 |
Opis
PREDMETOM PONUKY JE KNIHA DOVOZENÁ NA OBJEDNÁVKU ZO ZAHRANIČNÉHO SKLADU.
Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder
- Autori: Baumgarthuber, Christine
- Nakladateľstvo: Reaktion Books
- Dátum vydania: 2021-03-16
- Vydanie:
- Počet strán: 224
- Forma publikácie: hardback
- Jazyk: English
- ISBN: 9781789143751
- Ďalšie informácie: cookery; non-fiction
A fun yet comprehensive celebration of the worlds fermented food and drink.
The History and Science of a Microbiological Wonder
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Fermented Foods: The History and Science of a Microbiological Wonder (2021) Christine Baumgarthuber. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to