Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 17,43 €
- The Rough Guide to Cambodia (Travel Guide) Guides
od 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Jazyk vydania | Angličtina |
Názov | Essentials and Applications of Food Engineering |
Autor | Anandharamakrishnan C. ,Padma Ishwarya S. (CSIR-Central Food Technological Research Institute (CFTRI) Mysore India) |
Nosič | papierová kniha |
Obal knihy | tvrdý |
Rok vydania | 2019 |
Opis
Essentials and Applications of Food Engineering
Anandharamakrishnan C. ,Padma Ishwarya S. (Indian Institute of Technology Madras India)
- Wydawca: Taylor & Francis Ltd
- Data wydania: 2019
- ISBN: 9781138366558
- Liczba stron: 778
- Format: 185 x 260 x 49
- Rodzaj oprawy:Hardback
Opis produktu:
This book provides a comprehensive understanding of food engineering operations and their practical and industrial utility. It presents pertinent case studies, solved numerical problems, and multiple choice questions in each chapter and serves as a ready reference for classroom teaching and exam preparations.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Essentials and Applications of Food Engineering Anandharamakrishnan C. ,Padma Ishwarya S. (CSIR-Central Food Technological Research Institute (CFTRI) Mysore India). Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to