Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovParametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Jazyk vydania | Angličtina |
Názov | EFFECT OF PROCESSING ON SOME QUALITY ATTRIBUTES OF MANGO FRUIT LEATHER |
Autor | Tesfaye Binyam |
Nosič | papierová kniha |
Obal knihy | brožovaná väzba |
Rok vydania | 2011 |
Opis
EFFECT OF PROCESSING ON SOME QUALITY ATTRIBUTES OF MANGO FRUIT LEATHER
Tesfaye Binyam
- Rok wydania: 2011
- Format: 15.2x22.9cm
- Ilość stron: 152
- Język: angielski
The seasonal production of mango is an opportunity for the utilization of the fruit and minimizing post-harvest loss, particularly in developing countries. The influence of processing on some quality attributes of mango fruit leather developed from two fruit varieties namely, Keitt (local mango) and Tommy Atkins (export standard mango) was studied in Ethiopia. The research experiment was conducted using an electrical oven and convective hot air dryer to determine required minimum drying time to puree load. The major factors considered to have an effect on the fruit leather quality were drying temperature, puree load and mango variety. The developed mango fruit leather underwent physico-chemical,textural, Microbiological and sensory analysis. The data obtained was analyzed using SPSS version 17 statistical software. The project covered the process and analysis of mango fruit leather and its development at a laboratory scale. Additionally, an economical feasibility study was conducted and recommendations made. This book will be an asset for those interested in the effect of fruit processing on product quality and developing technology at an industrial level.
[Stamp,9783844306293,8/23/2023 9:57:12 PM]
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
100 %
- Ďalšie produkty tohto predajcu v kategórii Poľnohospodárstvo, poľnohospodárske vedy
- Všetky produkty predajcu
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.