Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovParametre
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Druh indikátora | Sacharometer |
Hmotnosť (s balením) | 0.04 kg |
Značka | Browin |
Kód výrobcu | 405550 |
Opis
CUKROVAR (VINOMETER) -MERANIE KONCENTRÁCIE CUKRU
HLAVNÉ PRVKY MERAČA
- plavák (areometer) so stupnicou koncentrácie cukru v stupňoch Blg,
- skúmavka (plastová) - na vykonanie merania,
- Zariadenie je škálované pri teplote 20°C.
SKÚŠKA MUŠTU
Na meranie sa skúmavka vyplní do 2/3 výšky analyzovaným muštom. Kvapalina by nemala obsahovať pevné častice a plynové bubliny. Množstvo tekutiny by malo byť také, aby sa plavák umiestnený v skúmavke voľne vznášal, nedotýkal sa dna a stien skúmavky.
Pre jednoduchosť sú na stupnici farebne vyznačené rozsahy počiatočných koncentrácií cukru v mušte pre rôzne druhy vín, ktoré chceme získať:
- bordová plocha (22 - 25 Blg°) - dezertné vína (sladké),
- oblasť žltá (15 - 22 Blg°) - stolové vína (suché),
Pozor:
Pre správny priebeh fermentácie je dôležité, aby koncentrácia cukru pred jej začiatkom nepresiahla 22 až 25 Blg°.
Ak dávate prednosť veľmi sladkým vínam, pridajte cukor v niekoľkých porciách, napr.: v 1., 5. a 12. deň kvasenia. Víno je možné osladiť aj po ukončení kvasenia.
Popis produktu:
Cukrometer od spoločnosti browin umožňuje presné meranie cukru a určenie potenciálneho obsahu alkoholu. Vyrobený zo skla valca na kvapalinu, má ploché dno, takže je pohodlný počas používania. Umiestnený na plaváku umožňuje jednoduché odčítanie merania hustoty tekutiny v Ballingových stupňoch (Blg). Meranie sa vykonáva priamym odčítaním výsledku na stupnici. Zariadenie zmenšené pri teplote 20 - 21
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Cukromer Browin 405550. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to