Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 6,89 €
- Jak zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi
od 0 € so
- 9,19 €
- Psychologia pieniędzy
od 0 € so
- 12,79 €
- Apokalipsa św. Jana
od 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Hmotnosť (s balením) | 1.365 kg |
Obal knihy | tvrdý |
Nosič | papierová kniha |
Rok vydania | 2018 |
Názov | Cooking South of the Clouds |
Autor | Georgia Freedman |
Opis
Cooking South of the Clouds (książka)
- Autor: Georgia Freedman
- Wydawnictwo: Kyle Books
- Rok wydania: 2018
- Oprawa: twarda
- Liczba stron: 288
- Format: 22.0x26.0cm
- Numer ISBN: 9780857834980
- Kod paskowy (EAN): 9780857834980
Książka "Cooking South of the Clouds" - opis
Recipes and Stories from China's Yunnan Province by food and travel writer Georgia Freedman offers a tour of Yunnan's many foods.
From the famed Crossing the Bridge Noodles to dishes like spiced chicken grilled in banana leaves, Cooking South of the Clouds will introduce cooks to a side of Chinese cooking still relatively unknown outside of the country itself. China's Yunnan Province is the most geographically, biologically and ethnically diverse region in China****retching from the Himalayan plateau to the subtropics, the province is home to thousands of species of plants and animals as well as twenty-four of China's minority groups. As a result, Yunnan is one of the most culinary interesting and delicious places on earth, with a wide variety of cuisines and flavours all packed into one small province.
Each chapter in the book covers a different area featuring its classic recipes such as Tibetan momo dumplings from the north, grilled chicken with chillies and fresh herbs and the famed 'crossing-the-bridge' noodles from the south, fried rice with ham, potatoes, and peas from the east and roasted eggplant salad with tomatoes and herbs from the west, near the Burmese border. Complete with profiles of local cooks, artisans and farmers, as well as breath-taking location photography, Cooking South of the Clouds takes you on an unforgettable journey through the land of Shangri-La and presents a whole new world of flavours.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Cooking South of the Clouds Georgia Freedman. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to