Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 39,59 €
- Taylor Swift (Spotlight on a Legend) Corbett, Holly
- za 0 € so
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Hmotnosť (s balením) | 1.452 kg |
Obal knihy | tvrdý |
Nosič | papierová kniha |
Rok vydania | 2022 |
Jazyk vydania | Angličtina |
Názov | Cheese Champions: The Worlds Creme de la Creme of Raw Milk Cheese |
Opis
The Cheese Book: The World’s Crème de la Crème of Raw Milk Cheese
- Autor: De Snijder, Giedo
- Wydawnictwo: Lannoo Publishers
- Data wydania: 2022-10-23
- Liczba stron: 288
- Wymiary: 23.1 x 2.6 x 28.6
- Język: English: Published; English: Original Language; English
- ISBN: 9789401479578
• An exquisite selection of raw milk cheeses by cheese refiner Frédéric Van Tricht and cheesemaker Giedo De Snijder • Behind the scene stories of the producers and the products • Includes practical flavor profiles and food pairing tips Making cheese is an art, tasting cheese is a delight. Respect for craft, raw materials and animals are how quality raw milk cheeses obtain their full bodied flavors, rich in depth and complexity. For this book, cheese refiner Van Tricht and cheesemaker De Snijder went looking for the best raw milk cheeses. The result is a selection of sustainable top products that are entirely handmade and prepared the traditional way. Here, the authors talk about the people and the stories behind 20 international raw milk cheeses, while demonstrating their love for both the profession and the product. Winner of the gold medal in "Dairy and Cheese Books" at the 2023 Gourmand Awards.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Cheese Champions: The Worlds Creme de la Creme of Raw Milk Cheese Frederic Van Tricht, Giedo De Snijder. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to