Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovParametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Jazyk vydania | Angličtina |
Hmotnosť (s balením) | 0.604 kg |
Nosič | papierová kniha |
Obal knihy | tvrdý |
Rok vydania | 2024 |
Názov | A Floral Feast: A Guide to Growing and Cooking with Edible Flowers, Foliage, Herbs and Seeds |
Opis
A Floral Feast: A Guide to Growing and Cooking with Edible Flowers, Foliage, Herbs and Seeds
- Autor: Dunster, Carolyn
- Wydawnictwo: Pimpernel Press
- Data wydania: 2024-05-21
- Liczba stron: 176
- Wymiary: 17.1 x 2 x 22.9
- Język: English: Published; English: Original Language; English
- ISBN: 9781914902116
How to grow and harvest an abundant supply of edible ingredients from your garden Flowers have probably been used in cooking for as long as people have been preparing and flavoring food. In China cooks were experimenting with chive flowers in 3000 BC and the Romans frequently added blooms to their dishes. Today flowers are often seen as an exotic extra, employed only by professional chefs. While we are all taking a greater interest in the provenance of our food, adding more plant-based ingredients to our diets, experimenting with growing our own vegetables and eating to follow the seasons, edible flowers remain a bit of an unknown quantity. This book demystifies the idea of eating flowers and introduces readers to a whole range of blooms, leaves, flowering herbs and edible seeds that can be home-grown and used in a new way – by adding them to food. From drying hibiscus petals to concocting a soothing tisane, harvesting nigella seeds to use in savory biscuits, or baking a lemon-scented pelargonium cake, garden-grown flowers make wonderful ingredients – and align directly with the important current message of seasonal, sustainable growing. Dunster shows how to grow an abundance of flowers to guarantee a regular and plentiful supply of chemical-free ingredients. Includes information on harvesting, drying and preserving methods, and a wide range of culinary uses and techniques.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu A Floral Feast: A Guide to Growing and Cooking with Edible Flowers, Foliage, Herbs and Seeds Carolyn Dunster. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to