Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovOpis
Kartáč s mäsom cca 0,500 kg (3 ks)
Kartač, tiež cepelin – regionálne jedlo, populárne v severovýchodnom Poľsku; druh veľkej, plnenej zemiakovej pyzy.
Hotová knedľa má tvar oválny, v priečnom reze okrúhly a dĺžku od 10 do 12 cm. Cesto sa pripravuje z hmoty vytvorenej kombináciou strúhaných surových zemiakov so zemiakmi varenými alebo so zemiakovou múkou. Pridáva sa aj škrob získaný pri obrusovaní surových zemiakov. Obsah surových zemiakov dodáva kartáčom sivú farbu. Plnka je zvyčajne mleté mäso (ochutené napr. cesnakom, čiernym korením a cibuľou). Kartáci sa varia vo vode a podávajú sa horúce, zvyčajne ozdobené škvarkami zo slaniny alebo s nasekanou a glazovanou cibuľou.
Jedlo je najpopulárnejšie na Podlesí, Suwalszczyńsku, Warmii a Mazurachu.
V Litve je považovaný za národné jedlo a je najobľúbenejším jedlom v mnohých reštauráciách. V závislosti od regiónu sa mierne líši spôsob prípravy cepelínov, ako aj omáčok, ktoré sa do neho podávajú.
Výrobky sú hermeticky uzavreté a zachovávajú si správnu teplotu až do dodania zákazníkovi.
Garantujeme dodanie čerstvých produktov aj v horúcich dňoch!
Naše produkty expedujeme na územie celého Poľský, náklady na dopravu závisia od hmotnosti objednaných produktov.
Kiška sa pripravuje v stredu tak poštovné vždy vo štvrtok
Na otázky prečo príliš slané, príliš silne údené itp.odpowiadamy: "A táto šunka bola v poslednej dobe menej slaná a teraz trochu viac a tento salceson mal trochu inú farbu. Ach, prosím vás, tak to má byť! Pretože to nie je masová výroba a jej najväčšou devízou je ľahká rozmanitosť. To, že sa v danom ročnom období trochu inak udrieš, lebo vietor je iný To, že mäso má mierne iný odtieň - lebo ho nemaľujeme a nestriekame To, že aj náš recept sa niekedy bude správať trochu inak, lebo taký má rozmar - a my to samozrejme kontrolujeme, ale nemeníme nasilu. Tak to má byť. Rovnakým spôsobom je to len na mechanicky riadenej výrobnej linke, ktorá pomáha prírode. "
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Bravčové Spiżarnia Tradycyjne Wyroby Sokółka 500 g. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to