Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovĎalšie produkty od tohto predajcu
- 20,24 €
- Kyselina octová 80% 5L
- za 0 € so
- 3,22 €
- Podkrmička valčeková 4 l okrúhla
- od 0 € so
- 5,38 €
- Kyselina mravčia 85% 1l
- od 0 € so
Opis
Zariadenie na krémovanie medu 230V, 150 litrov, vyhrievaná nádrž
Krémovanie medu – praktické poznámky a odporúčania
Krémovanie medu je jednoduchá cesta k dosiahnutiu tohto cieľa. Stačí trochu ochoty, dobré vybavenie a minimálne zapojenie sa do propagácie medového krému.
Prečo krémovať med?
Medzi mnohými včelármi je pokánie za presvedčenie, že med môže byť ponúkaný len vo forme patoky alebo krupca (leťať čerstvý alebo kryštalizovaný zrelý). Nič viac mylné. Rovnako prirodzenou povahou jeho zloženia a vlastností je krém. Takáto konzistencia sa dosahuje mechanickým trením v profesionálnych zariadeniach. Krémovanie medu vám umožňuje dosiahnuť mnoho výhod. Jednou z nich je v úvode spomínané rozšírenie ponuky produktov, ale aj jej spestrenie, ako aj možnosť dodatočného zárobku. Koniec koncov, nikto by nemal byť prekvapený, že dodatočné úsilie a investícia do zariadenia sa premieta priamo do vyššej jednotkovej ceny každého balenia so sladkým obsahom.
Krémovanie medu – ako to nerobiť?
Krémovanie medu sa najlepšie vykonáva pomocou špeciálneho zariadenia. Metódy s vedierkom a vŕtačkou sú zdanlivo dobré pre hobby nadšencov, ktorí majú niekoľko alebo tucet úľov. Majú však niekoľko mínusov. Je potrebné pamätať na to, že každých pár dní je najlepšie každých hodinu ručne premiešať obsah nádoby. To sa premieta do obrovskej straty času a energie, ktoré sa predsa len dajú využiť oveľa praktickejšie. A čo je ešte horšie, krémovaný med týmto spôsobom väčšinou nie je vysoko kvalitný. Typickou nevýhodou sú v ňom hmatateľné hrudky. Ich prítomnosť vedie spotrebiteľov k hľadaniu iných včelínov, kde sa krém vyrába profesionálnym spôsobom.
Špecializované zariadenia na krémovanie medu
V našej ponuke pre poľské včelnice máme zariadenia pre menšie a stredné včelnice s objemom 50 – 100 litrov. K dispozícii sú aj krémovačky, ktoré ponúkajú oveľa vyššiu účinnosť. Môžu byť vybavené nádržami s objemom 150 alebo dokonca 200l. Niektoré modely majú vykurovacie plášte, iné nie. Zahrievanie medu v procese kremovania na cca. 30°C sa odporúča v 2 prípadoch. Po prvé, na začiatku, keď med, ktorým bola zaliata kremovnica, silne kryštalizoval. A po druhé niekoľko hodín pred rozliatím do pohárov. Potom dochádza k konfekcii rýchlo a navyše konečný produkt získava atribút dodatočnej nadýchanosti, hodvábnosti. Viac o profesionálnych, praktických a efektívnych metódach krémovania medu sa môžete dozvedieť z nasledujúceho videa
Zariadenie na krémovanie medu 230V, 150 litrov, vyhrievaná nádrž
KGN-K1156
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Zariadenie na krémovanie medu 230V, 150 litrov, vyhrievaná nádrž. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to