Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovPlatnosť hľadanej ponuky vypršala – čo tak skúsiť podobný produkt?
- 117,09 €
- Ryžovar Yum Asia Sakura s keramickou misou
- za 0 € so
Opis
Yum Asia Kumo YumCarb Ryžový varič s keramickou miskou a pokročilou logikou, (5,5 šálky, 1 liter), 5 funkcií varenia ryže, 3 funkcie multicooker, 220-240V UK/EU (Tmavá nerezová oceľ)
- 220-240V, 50Hz s 3-pinovou zástrčkou EU a napájacím káblom
- 5,5 šálky / 1 liter objemu nevarenej ryže - vystačí na 1-5 osôb
- Pokročilá technológia logiky fuzzy
- Biela / dlhozrnná, krátkozrnná (na sushi) a hnedá ryža
- Unikátne nastavenie „YumCarb“ pre bielu a hnedú ryžu pre zníženie hodnoty sacharidov ryže až o 25%
- Užitočné funkcie mnohých sporákov - para, kaša, nastavenie pomalého varenia
- Štýlové priemyselné puzdro z tmavej nehrdzavejúcej ocele s čiernym krytom a povrchovou úpravou
- Kvalitná 5-vrstvová vnútorná miska Ninja s hrúbkou 2mm potiahnutá keramikou
- Funkcia 24-hodinového udržiavania tepla a 24-hodinového časovača
- 10-minútový časovač s funkciou ryže
- Ovládací panel 'Smart Button' navrhnutý v Kórei, Chladný, snehovo biely, ostrý a jasný LED displej
- Technológia 3D ohrevu, Funkcia zapnutia / vypnutia napájania
- Vnútorný kryt z nehrdzavejúcej ocele, odnímateľný vonkajší parný kryt a kolektor kondenzátu uľahčujú čistenie
- Súčasťou balenia je kôš na varenie v pare z nerezovej ocele, odmerka, lopatka a polievková lyžica
- Používateľská príručka vo viacerých jazykoch (EN, FR, DE, IT a ES)
YumCarb (varenie s nízkym obsahom sacharidov) a 7-stupňová pokročilá kontrola fuzzy logiky
Kumo používa pokročilú fuzzy logiku, aby bola ryža zakaždým dokonale uvarená. Vyššie uvedený graf ukazuje, ako mikroprocesor s fuzzy logikou reguluje teplotu pomocou hmotnosti a detekuje teplo vo vnútri misy spolu s prednastavenými podmienkami varenia ryže v typickom cykle varenia.
Kumo tiež využíva 7 fáz varenia, ktoré zahŕňajú predohrev, absorpciu vody, ohrev, varenie, varenie v pare, chladenie a udržiavanie tepla pomocou pary, z ktorých každá je vypočítaná na základe času a teploty pomocou pokročilej fuzzy logiky na vytvorenie dokonalej ryže na jedlo.
1. Zahrejte - Kumo začne jemne ohrievať ryžu a vodu vo vnútornej miske na 50-60°C. To začína cyklus varenia a je kľúčom k uvoľňovaniu cukrov do vody z ryžových zŕn.
2. Absorpcia vody - Teplota varenia sa ďalej zvyšuje, zatiaľ čo pokročilá fuzzy logika robí malé úpravy, aby sa dosiahol rozsah medzi 50-80°C, takže ryža môže optimálne začať absorbovať vodu v závislosti od zvoleného nastavenia.
3. Vykurovanie - Teplota sa opäť zvýši na 75-85°C, aby sa začal správny proces varenia. Závisí to od zvoleného nastavenia.
4. Varenie -Potom Kumo zvyšuje bod varu na 100˚C, aby sa odstránila väčšina vody z vnútornej misy a ryža sa uvarila v časti.
5. Varenie v pare - časť cyklu varenia v pare umožňuje ryži pokračovať vo varení, zatiaľ čo cukry vo zvyšnej vode sú opäť absorbované ryžou a zároveň sa odparuje zvyšná voda. Táto časť cyklu robí ryžu sladšou, výživnejšou, má lepšiu chuť / konzistenciu a dokončuje konečné varenie ryžových zŕn.
6. Ochladenie - Potom nasleduje vyváženie vody pomocou cyklov v nízkom teplotnom rozsahu, aby sa zabezpečilo, že už nezostala voda a že ryža má dostatočný obsah vlhkosti.
7. Udržujte v teple a varte v pare - Teplota sa potom udržuje na optimálnej úrovni 70-74 ° C, aby sa pokračovalo v dusení ryže a chránila ryža pred baktériami atď. Vďaka tomu je ryža dokonale uvarená, nadýchaná, lahodná a pripravená na použitie, keď je to potrebné.
Funkcia varenia ryže YumCarb je pre Kumo jedinečná. Je to ryža s nižším obsahom sacharidov ako konvenčne varená ryža. Umiestnením ryže do koša YumCarb z nehrdzavejúcej ocele sa ponorí do vody na začiatku cyklu varenia. Po prvom spustení sa na displeji zobrazí 0:20 (alebo 0:40 pre hnedú ryžu) a zostane v tomto stave prvých 20/40 minút varného cyklu. Počas tejto doby Kumo postupne zvyšuje teplotu vo vnútri zariadenia na optimálnu teplotu na odparovanie prebytočnej vody. Tento proces dáva čas na to, aby škrob vytiekol z ryže a rozpadol sa (škrob je ľahko rozpustný). Škrobová voda steká cez otvory v košíku YumCarb, čo neumožňuje opätovné vstrebanie škrobu, ktorý sa dostal do vody, do ryže. Ryža ukončí varenie za posledných 20 minút cyklu varenia - Kumo začne odpočítavanie. Druhá fáza varného cyklu je rozhodujúca, pretože ryža má znížený obsah sacharidov, čím sa znižuje ich hladina v ryži až o 25%
Zákazníci nám často hovorili, že ich bežné vnútorné misky na varenie ryže sa po niekoľkých použitiach rozpadnú alebo sa stanú nestabilnými. Navrhli sme misku Ninja, aby sme tieto problémy prekonali a boli čo najzdravší. Každá keramická miska Ninja je postavená s ohľadom na trvanlivosť a má ľahko čitateľné úrovne merania varenia ryže potlačené hodvábom vo vnútri, čo zaisťuje zdravé a presné varenie.
- Odolné / neodlupuje sa
- Úrovne ryže s potlačou hodvábu pre ľahké čítanie
- Zdravé a bezpečné varenie
- Vynikajúci tepelný výkon
- Kôš na varenie v pare z nehrdzavejúcej ocele
Ploštá sada výrobcu v jemne vyvýšenom obale
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,3 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.