Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovPlatnosť hľadanej ponuky vypršala – čo tak skúsiť podobný produkt?
- 16,26 €
- Disky na omietanie torty fi 18 cm komplet 2 ks
- od 0 € so
- 16,85 €
- PATERA OTOČNÁ SKLENENÁ TORTA 30CM na nôžke dezerty košíčky
- za 0 € so
- 8,00 €
- Okrúhla hlboká forma na pečenie 28 cm Patisserie Ballarini
- od 0 € so
Stav: Nové
Disky na omietanie torty fi 20 cm sada 2 ks
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpila 1 osoba
Parametre
Stav | Nové |
Faktúra | Vystavujem faktúry s DPH |
Druh príslušenstva | špachtľa (stierka) |
Značka | iné (Made by Me) |
Opis
Disky na omietanie tort s priemerom 20 cm
Disky vyrobené z plastu (plexi).
Disky sú tuhé a sú ideálne na omietanie tort pomocou maslových krémov.
Balenie obsahuje 2 disky
Priemer 20,6 cm, hrúbka disku 3 mm
Ako používať disky:
1. Na otočný stolík na torty položte protišmykovú podložku (s priemerom menším ako disk) a na ňu prvý disk
2. Na disk obojstrannou lepiacou páskou nalepte pevnú podložku pod tortu s priemerom 20 cm
3. Zložte celú tortu a položte ďalšie vrstvy na podložku
4. Tortu ochlaďte v chladničke asi 20 minút.
5. Druhý disk potrieme rastlinným tukom typu Planta a prilepíme naň papier na pečenie. Potom nakrájajte papier presne na priemer disku.
6. Vrch zloženého koláča potrieme hrubou vrstvou maslového krému (cca. 0,5 cm. ) a položte naň druhý disk s papierom nadol.
7. Disk vyrovnajte jemným stlačením na horný disk (najlepšie je použiť malú vodováhu)
8. Vyrovnajte polohu spodného a horného disku (mali by ležať ideálne nad sebou) - použite na to obdĺžnikovú škrabku (škrabka spodným okrajom by mala dokonale priliehať k otočnému stolu a bočným okrajom - k vonkajším okrajom spodného a horného disku
9. Na boky torty naneste omietku. Zarovnajte škrabkou, jemne ju pritlačte k okrajom diskov a súčasne otočte otočný stôl. Pridáme omietku a opäť vyrovnáme.
10. Tortu ochlaďte v chladničke. 20 minút
11. Preložte tortu na hrubú/tuhú podložku na torty: vložte nôž medzi spodný disk a podložku. Jemne podkopte, aby ste odlepili podložku od disku. Preneste tortu na cieľovú podložku (je vhodné prilepiť podložky k sebe obojstrannou páskou, aby sa torta neposúvala.
12. Odstráňte horný disk: vložte nôž medzi horný disk a papier na pečenie. Jemne, otáčaním pomalého otočného stola, oddeľte disk od papiera. Potom jemne odstráňte papier z krému. Vyrovnajte omietku na vrchu torty.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.