Záleží nám na vašom súkromí
Pomocou súborov cookie a súvisiacich technológií, ako aj spracovaním vašich údajov môžeme lepšie prispôsobiť zobrazovaný obsah vašim potrebám.Udelením súhlasu s ukladaním informácií na vašom koncovom zariadení alebo s prístupom k informáciám a spracovaním údajov, a to aj v oblasti profilovania, trhu a štatistickej analýzy, budete môcť na stránkach Allegro ešte ľahšie nájsť presne to, čo hľadáte a čo potrebujete.Správcami vašich údajov bude spoločnosť Allegro, ako aj niektorí partneri, s ktorými spolupracujeme.
Jednoduchšie používanie našich stránok, zobrazovanie a meranie personalizovaného obsahu a reklám, vytváranie štatistík a zlepšovanie funkčnosti.Súhlas je dobrovoľný. Môžete ho kedykoľvek odvolať alebo obnoviť v záložke Nastavenia súborov cookie na hlavnej stránke. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracovania vykonaného pred odvolaním.
zásady používania súborov cookiezásady ochrany osobných údajovAktívne DROŽDIE Enovini pre stolové vína
Za posledných 30 dní si tento produkt od viacerých predajcov kúpilo 125 osôb
Opis
Kvasinky Enovini pre stolové vína
Za získanie vína z ovocného muštu vďačíme mikróbom – konkrétne veľkej skupine kvasiniek patriacich do rodov Saccharomyces cerevisiae a Saccharomyces bayanus. Používané vo vinárskom priemysle, špeciálne vybrané a zdokonalené v laboratóriách, ušľachtilé vínne kvasnice sú rozdelené do niekoľkých plemien v závislosti od substrátových preferencií (druh ovocia, koncentrácia cukru), rýchlosť a účinnosť výroby alkoholu.
Kvasinky Saccharomyces cerevisiae. Najlepšie kvasinky pre egreše, hrušky, marhule, jahody, obilniny, hloh, jablká, šípky, biele hrozno, rebarbora, hrozienka, čerešne, maliny, slivky renklod, chokeberry, čerešne, čierne ríbezle, biele ríbezle, čierne ríbezle, čierne bobule, čierne bobule
Enovini® WS Saccharomyces cerevisiae - pre biele, ružové a červené stolové vína.
Kvasinky Enovini® WS kvasia pri teplote 15 - 30°C.
Majú priemerné požiadavky na zdroj dusíka. Tolerujú až 13% alkoholu.
Táto úroveň tolerancie umožňuje získať zrelé vína, suché, polosuché a dokonca aj polosladké, bez nebezpečenstva ďalšieho kvasenia vo fľašiach. Použitím tohto typu vínnych kvasníc získame vína jemné, vyvážené, s výraznejším ovocným nádychom. Jedna dávka Enovini® WS stačí na prípravu až 35 L vína.
Použitie
Pri fluidne sušených kvasniciach nie je potrebné predbežné množenie a aktivácia. Odporúča sa len vykonať ich predbežnú rehydratáciu, ktorá spočíva v zmiešaní kvasiniek v cca. 100ml vlažnej vody a nechajte cca. 15 minút pri izbovej teplote. Kvasinky by sa mali skladovať na chladnom a suchom mieste.
Výhody ušľachtilých vinárskych kvasníc
Tolerancia na alkohol je v poriadku. 14-18%
-odolnosť voči vysokým koncentráciám cukru (medové alebo univerzálne), oxidu uhličitého, trieslovín
-vydržia vyššie koncentrácie síry, napr. po použití pyrosiričitanu draselného
- fermentačný proces, ktorý vedú, je rýchlejší, čo znižuje pravdepodobnosť infekcie
Hotové víno je stabilné a dobre fermentované.
- stála farba a vhodne zvolená kytica
Chyby fermentácie divokých kvasiniek
Tolerancia na alkohol je v poriadku. 10%
-nízka odolnosť voči kyselinám, vyšším koncentráciám cukru, veľkému množstvu trieslovín, napr.: víno z arónie
- ich fermentácia nie je úplne ukončená
-hotové víno je často nestabilné, ľahko sa infikuje
Farba vína je často nestála.
Chuť a vôňa hotového vína je do značnej miery výsledkom náhody.
Toto označenie odlišuje najlepšie obchody na portáli Allegro. Pri nákupe od Super predajcu máte zaručený vynikajúci zákaznícky servis a skvelé nákupy.
Kupujete s Allegro Protect. Všetky nákupy s vrátením peňazí do 48 h. Zobraziť podrobnosti
99,6 %
Niektoré texty boli preložené automaticky. Dajte nám vedieť, ak ste si všimli jazykovú chybu.
Prezeráte si ponuky produktu Kvasinky pre stolové vína ENOVINI WS BROWIN. Vidíte ponuku iného produktu? Nahláste nám to